Lazar prijavio Kulićku, ona uzvratila kontratužbom! Miljana: Zola se pravdao se da se drogira da bi smršao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Lazar Čolić Zola prijavio je svoju devojku Miljanu Kulić policiji zbog navodnog maltretiranja i isterivanja iz stana, nakon čega je od nje usledila kontratužba.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Zola i Miljana

Rijaliti je saznao iz policije šta je sve Miljana ispričala, posle čega nam je i ona sama potvrdila naša saznanja. Kulićka je samo za naš dodatak otkrila prave detalje cele priče kako i zašto je došlo do incidenta te aprilske noći.

- Čovek mu je na prozor doneo kokain usred noći, a videla sam prepisku sa tim dečkom, otela sam mu kokain iz ruku, otela telefon i zaključala se. Mama mi je rekla da uzmem sve što vredi, laptop, muzičku liniju, televizor, telefone i da dođem kući. A mama će da ga istera posle - kaže Miljana i dodaje da ju je majka Marija posavetovala da ga izbaci tek kad prođe policijski čas.

Pokušao je da me odvoji od porodice, govorio da me ne vole, da Željko neće da me voli kad poraste

- Kad je saznao da ide u pet ujutru, pošto mi je mama rekla da ga isteram nakon policijskog časa, i video da ostaje u praznom stanu, uzeo je laptop i telefon, otključao vrata i počeo da beži. Jurila sam ga, komšija mi je pomogao da uzmem laptop i telefon, tu me je vukao za ruku, izvrnuo mi ruku da mu ne bih uzela i svašta mi je govorio. Držao me za ruke kad sam ga jurila: "Šta nam ovo treba, neću da koristim više, to rade svi, to zbog karantina koristim, smršaću tako, ne mogu da se navučem, jednom nedeljno konzumiram" - prepričala je Miljana doslovce reči svog momka Zole, koji je sve vreme pokušavao da se opravda.

Foto: youtube.com/printscreen

- Zaključala sam se ponovo u kuću i plakala, imala sam napad panike. Iscepao je sam sebi majicu i poderao se sam da bi me prijavio zato što sam ga u vreme policijskog časa isterala iz kuće. Ja sam htela u pet ujutru, ali pošto je lopov i pošto je hteo da me pokrade, morala sam ranije - otkriva Miljana zbog čega je Zolu isterala iz stana pre vremena, odnosno pre završetka policijskog časa, zbog čega ju je on i prijavio u policijsku stanicu.

- Pokušao je da me odvoji od porodice, govorio da me ne vole, da Željko neće da me voli kad poraste, da mi je majka zlo, da me sestre ne vole. Rekla sam mu: "Pošto pokušavaš da me odvojiš od porodice, ti pričaš ono što mi ti radiš zapravo, nisam ja glupa" - kaže Kulićeva i otkriva kakvu je priču Zola plasirao u policijskoj stanici kada ju je prijavljivao za nasilje i zbog toga što ga je isterala iz stana dok je na snazi bio policijski čas:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- U SUP je rekao da sam mu iscepala pasoš, ali otišao je preko granice, to je laž. Da mu majka ne bi slala, to je uradio. Tražio je da ga kao stranog državljanina policija odveze, sad je u Bosni. Pocepao je namerno duks i od nekog dečka uzeo telefon da me prijavi. Promenila sam broj jer me uznemirava i stalno zove. Terao me je da dete vodim preko granice ilegalno, da uzmem pare i da pobegnem iz Niša s njim kako bi mogao da troši moje pare. Ubeđivao me je da se drogiram s njim i da će nam biti lepo da uzimamo zajedno kokain. Ja na to, naravno, nisam pristala. Završila sam sa Zolom, ući ću u "Zadrugu 4" i tamo ću do kraja biti - rekla je Kulićeva za Rijaliti, a sve ovo ispričala je i u policijskoj stanici kada je prijavila Zolu.

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana pisala Zolinoj mami i sve joj rekla!

Miljana Kulić je nakon incidenta pisala Lazarovoj majci Bosi, koja joj nije odgovarala na poruke, ali Kulićka nije odustajala. Ona joj je u porukama ispričala sve o njenom sinu i njegovim porocima.

- Boso, je l' mogu da te pozovem? Hitno mi trebaš. Nešto da ti ispričam. Miljana. On meni svakog dana piše i zove me. Ako hoćeš istinu da saznaš jer ne znaš ni 30 odsto, javi se. Svašta mi je pričao za majku i oca, pa sam zato ja uvredila tebe da bih njega uvredila. Ti znaš kakvo mišljenje imam o tebi. Teta Boso, ja sam te zvala, nisi se javila i neću da osećam grižu savest ako se nešto ne dao bog desi Lazaru. I ti bi bila ogorčena i ljuta da si na mom mestu. Lazar koristi tablete i alkohol. Kad bi ti sin bio ovde, ušuškan, javila bi se. Sada sam došla sebi i hoću sve da ti ispričam - pisala je Miljana Bosi, ali odgovora nije bilo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading