(FOTO) MNOGO OZBILJNIJI OD ZOLE: Ovako izgleda novi dečko Miljane Kulić?!

Autor: Alo, Espreso

Zadruga

02.05.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo par dana nakon što je okončala turbulentnu vezu sa Lazarom Čolićem Zolom, Miljana Kulić zamenila ga je novim, ozbiljnijim, dečkom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić

U život bivše zadrugarke se vratio muškarac iz prošlosti, a beogradski mediji su došli u posed intimne prepiske Kulićeve.

U pitanju je Žarko Ristić iz okoline Niša. Ovaj mladić i Miljana su se upoznali pre nekoliko godina u jednoj diskoteci, a između njih je bez sumnje bilo varnica. Kulićeva je odlučna da stavi tačku na svaku pirču sa Lazarom Čolićem Zolom, te se odlučila na izlazak sa potencijalnim novim partnerom. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lazar Čolić Zola

- Istina je da se pojavio neko nov u mom životu, ali nisam rekla da mi je to dečko, odmah da se ogradim. Nisam još uvek psihički spremna da uplovim u vezu, jer želim da se posvetim Željku, i sebi. Želim prvo da se dovedem u red i budem ona stara Miljana, a ne mečka Božana – govori Miljana i dodaje:

- Ne znam kako ste saznali za Žarka, ali on je divan jedan dečko. Za sada smo prijatelji, ali ko zna šta će biti u budućnosti. Bitno je da sam se prošlosti rešila i da sam nastavila svoj život dalje – završava Kulićeva.

Mediji su došli i do Žarkovih fotografija:

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Istina

02.05.2020 04:40

Ako mu se svidja Miljana, sigurno i on ima neki psihički poremećaj.

Branko

02.05.2020 08:53

Opet neki drug njenih sestara.