DRUGARICA JOJ OKRENULA LEĐA: Luna je spominje u "Zadruzi" a ona joj napolju uradila OVO!

Autor: pink.rs

Zadruga

29.04.2020

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani iznela je sinoć niz neistina u koje je uvukla i neke nedužne ljude, a među njima i izvesnu Jelenu, njenu drugaricu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Naime, Luna je ispričala da je bila sa Jelenom kod Gastoza, što nije tačno.

Kako saznaju mediji, Jelena uopšte nije bila sa njima, a pored toga, ona je i otpratila Lunu sa Instagrama, gde reklamira i sebe i svoj salon lepote.

Inače, pored ove priče, oglasili su se i Rade Lazić, Nemanja Đerić Đekson i Marija Ana Smiljanić, koji su otkrili mnoge detalje o ovoj priči koja od sinoć trese Belu kuću.

Anabela je takođe rekla da joj nije jasna Lunina priča.

- Ona je ovde spominjala Gastoza, a onda je neki njen drug dao izjavu napolju. Kao ne bi oni kopali da ja nisam spominjala zid i to mi stavlja na grbaču. Na pitanjima novinara je rekla da se sa Gastozom videla na slavi i na jednom događaju, a sada se ispostavlja da to nije istina. Nikada je u životu kaznila nisam, uvek je dobijala više od mojih mogućnosti, da bih ja bila kriva što oni ne funkcionišu- objasnila je Anabela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goca

29.04.2020 17:30

Drugarica kazala istinu.