U LOŠEM SAM STANJU! Ivana Krunić očajna: Zbog Čolaka ostala bez ikoga, roditelji jedva pričaju sa njom!

Autor: Pink.rs

Zadruga

26.04.2020

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ivana Krunić je po izlasku iz "Zadruge" odlučila da okonča vezu sa Banetom Čolakom. Podsetimo, pevačicini roditelji su bili protiv njihove romanse još od starta, pa su se svim silama trudili da joj otvore oči.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bane i Ivana

Naime, Ivana je uživo u programu raskinula sa Čolakom, putem video-poziva, a posle svega što je imala sa njim kaže da je izgubila podršku brojnih ljudi.

- Većina prijatelja i fanova mi je okrenula leđa. Kakav god potez da sam napravila, mislim da to nije u potpunosti u redu. Kada sam došla kod kuće, zatekla sam tužna lica svojih roditelja. Nisu hteli puno da mi pričaju, ali i ja sam dosta isključena kada su razgovori u pitanju. U lošem sam stanju. Počeli su sa mnom da ispravljaju krive drine, ali su na kraju odlučili da mi pruže ljubav kako bi sve brzo prošlo - priznala je Ivana.

Krunićeva pomno prati dešavanja u "Zadruzi", bez obzira što ona više nije učesnik, te je sada bez dlake na jeziku prokomentarisala svakodnevne svađe čiji su glavni akteri Luna Đogani, njen dečko Marko MIljković, kao i roditelji Anabela i Gagi.

RepublikaFoto: Printscreen/youtube.com/Zadruga Official
Anabela, Gagi i Luna

- Krivo mi je što sam sve gledala i što su imali takvu sudbinu. Luna koja je totalno upropaštena psihički, koja se bori sa vetrenjačama. Anabela i Gagi su sluđeni u toj čitavoj stiuaciji, ali će oni taj svoj problem barem rešiti javno. Sada su svi na okupu i mogu da se suoče jedni sa drugima. Rijaliti im dođe kao jedna dobra psihoterapija i to je jedini način na koji mogu da reše svoje probleme - smatra Ivana. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Radiša

27.04.2020 10:26

Nikoga nije slušala. Sama pala, sama se "ubila".

Stanko

27.04.2020 16:04

Tako je to kada ne slušaš nikoga, već se osloniš samo na svoju glupu glavu.