LUNA BILA SA GASTOZOM PRED ULAZAK U "ZADRUGU 3": Marija Ana Smiljanić otkrila SVE detalje, Miljković će odlepiti!

Autor:

Zadruga

26.04.2020

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani uhvaćena je u još jednoj laži! Naime, ona je sinoć, tokom emisije "Pitanja novinara" negirala da se videla sa Nenadom Marinkovićem Gastozom pre ulaska u "Zadrugu 3", te su beogradski mediji stupili u kontakt sa njegovom drugaricom i bivšom devojkom Filipa Đukića, pevačicom Marijom Anom Smiljanić, koja je te noći bila sa njima u jednom kafiću.

RepublikaFoto: instagram.com/gasttozz.official
Gastoz i Luna

Kako ona kaže, samo nekoliko dana pre Luninog ulaska u rijaliti, Gastoz ju je pozvao da dođe u kafić svog druga, gde je bio sa društvom, a ona je bez razmišljanja došla kako bi bila sa njim te večeri. Nema sumnje da će Marko izgoreti od besa kad ovo sazna!

- Gastoz je Lunu pozvao u kafić svog druga. On da je bio kod kuće, zvao bi je da dođe tamo. Ne znam tačno zašto je ona tu došla, ja samo znam da je ona imala nešto sa njim, ali da li su i tada imali nešto, nisam sigurna i ne ulazim u to. To je bilo samo nekoliko dana pre nego što je ušla, a Gastoz je pitao nas da li da je zove, mi smo se složili i ona je odmah došla, čim je on nju pozvao - otkrila je Marija Ana Smiljanić.

RepublikaFoto: instagram.com/marija_ana_smiljanic
Marija Ana Smiljanić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mile

27.04.2020 08:04

Gastozz je njen rezervni ljubavnik. Pogledajte kako je "podatna" na njenim slikama sa Gastozom

Petar

02.05.2020 23:19

Druzina Pere Kvrzice!!