OTKRIVENA VELIKA TAJNA! Zorica Marković sa OVIM zadrugarom ima nešto mnogo više od prijateljstva: Zanemećete kad vidite ko je u pitanju!

Autor:

Zadruga

25.04.2020

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Možeš li da nam objasniš zašto si stala na stranu Orozović u njegovoj svađi sa Brendonom, pa si ga i polila?" - glasilo je pitanje, koje je Lepi Mića postavio Zorici Marković, ali je ona odgovorila na njegovo ranije pitanje, da li između Luke Beliće i nje postoji nešto više od prijateljstva.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica Marković

- Da, Mićo imamo, nekoliko miliona koje trebalo da uložimo u zajednički biznis, čemu će se pridružiti i Marko Janjušević. A tih 90 posto, koji misle da mi imamo nešto više od prijateljstva, ne znaju da je on jedan veliki gospodin, trebalo bi da nam bude čast što je sa nama u rijalitiju. Da, imamo nešto više od prijateljstva, nekoliko miliona - rekla je Zorica, a onda odgovorila na postavljeno pitanja zašto se umešala u odnos Nikole Orozovića i Branislava Radonića Brendona.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luka Belić

.- Što se tiče današnje situacije, ranije sam sedela sa njima dvojicom, pokušavala da ih pomirim. Brendona sam upozoravala da ne proganja Orozovića, meni je to ličilo na psihičko proganjanje. Orozović je počeo čak i da plače, ja imam sinove, videla sam dečka kako plače, bilo mi je jako žao kada sam to videla. Zamolila sam Brendona da prestane, nije hteo, on je čovek bez emocija, on čak ni sebe ne voli. Smetalo mi je, Brendon je dobio šta je zaslužio i to je to - istakla je Markovićeva.

Nakon Zoričinog izlaganja, Nikola Orozović i Branislav Radonić Brendona su se žučno posvađali.

- Preterana emotivnost je Orozovićevo preterano konzumiranje steroida, ja sam se šalio, a ti si tako odreagovao - počeo je Radonić, a Nikola mu je žestoko odbrusio.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Nikola Orozović

- Sve ćeš to morati da dokažeš na sudu, na doku si mi rekao da želiš da me diskvalifikuješ - istakao je Orozović.

Pogledajte detaljnije u video prilogu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading