NE TAKMIČI SE ZA POBEDU?! Kristijan ulazi u ZADRUGU 4, ali OVAJ detalj ugovora je svima promakao!

Autor: Srbija Danas

Zadruga

24.04.2020

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović je uzdrmao javnost prvim pojavljivanjem, nakon odležane kazne zatvora, u emisiji Ognjena Amidžića "Ami Dži Šou".

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kristijan Golubović

Ubrzo potom je i saopšteno da će Kristijan učestvovati u narednoj četvrtoj sezoni "Zadruge", te se i sam navodno oglasio povodom ulaska.

Međutim, ono što nikome nije jasno je to da je izvor prilikom izjave domaćim medijima navodno rekao da je Golubović potpisao šestomesečni ugovor, a rijaliti traje duže od 9 meseci.

- Kristijan je pre tri dana potpisao šestomesečni ugovor s produkcijom popularnog rijalitija na 150.000 evra, od čega će 50.000 evra dobiti unapred. Takođe, osim toga, postigao je dogovor i da dobija mesečni honorar u iznosu od 25.000 evra za učešće u rijalitiju - ispričao je izvor blizak ovom takmičaru. Kako je dodao, u ugovoru postoje klauzule kojih se obe strane moraju pridržavati.

- Kada istekne tih šest meseci, Kristijan će moći da produži ugovor na preostala tri jer će i četvrta sezona rijalitija trajati devet meseci. Ako ne bude želeo da ostane u rijalitiju, moći će da izađe, bez obaveze da plaća kaznene penale. Ali ne samo to, produkcija ga neće ni tužiti ako pre isteka inicijalnog ugovora napusti "Zadrugu" - ispričao je dobro obavešten izvor.

Da li ovo znači da se Kristijan neće takmičiti za glavnu nagradu ili ne, ostaje nam da saznamo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading