(VIDEO) PALA MASKA! GAGI DECENIJAMA LAŽE NAROD: Potpuno RASKRINKAN,propao u zemlju od STIDA!

Autor:

Zadruga

23.04.2020

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci i danas popodne postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani

- Kako je to Jeca folirant, a ti decenijama lažeš? Tek sada si skinuo masku dobrice i dobrog oca" - glasilo je pitanje za Gagij koji je zatim ušao u rasprave sa cimerima, između ostalog sa Jelenom Pešić i Ivanom Šopić.

- U Jecu sam razočaran. Rekao sam joj da izbegava da priča takve stvari za Lunu i to je to, ne bih više da pričam. Ja ti želim što bolji plasman, provaljena si, jeftino igraš. Svi ste pokazali svoje pravo lice otkako je došla Anabela. Ima tu dosta kandidata, prva Ivana Šopić - rekao je Gagi.

- Ja više ne znam šta da mislim. Ja sam Gagija volela i mislila sam da se kapiramo. Ali sam shvatila posle tog suđenja (Lune i Marka) da će on uvek tražiti problem gde ne postoji, a ne srž. Samo da objasnim Gagiju, Marko je ušao kao slobodan dečko i to je pričao svima nama. Ja sam se postavila prijateljski. On danas tu traži krivca samo u meni. Ne razumem zašto to Gagi radi. Ako samo razgovaram sa Anabelom, on mene krivi. Mislim da sam samo ja Gagiju bila prijatelj - rekla je Jelena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ruža

23.04.2020 19:55

Gagi je mnogo bolja osoba od Anabele i Lune.

Odgovori 13 2
Nedjo

24.04.2020 13:49

Gagi se napijao i drogirao. Kada je slab Anabela bi ga isprebijala skroz naskroz. Sutra bi se on žalio na bolove po telu. A ona bi kazala da je padao niz stepenište. Mnogo udaraca u glavu mu sada smeta pamćenju i koncentraciji.