OVO ĆE UĆI U ISTORIJU: Evo koju cifru je Mitrović ponudio Kristijanu Goluboviću za ulazak u rijaliti!

Autor: Informer

Zadruga

23.04.2020

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je odslužio zatvorsku kaznu u "Zabeli", Kristijan Golubović će se pojaviti pred kamerama rijalitija "Zadruga". On je potpisao ugovor sa Željkom Mitrovićem i ući će u četvrtu sezonu šoua u Šimanovcima.

RepublikaFoto: instagram.com/kristijan.krile_official
Kristijan Golubović

Dan pre potpisivanja ugovora, Golubović je dao intervju u kom se još uvek nećkao na koju će rijaliti stranu otići, a tada je otkrio i koliki honorar mu je navodno ponudio "Pink" - neverovatnih 300-400 hiljada evra.

- Realno, meni tu nikako nije mesto, među k*****a, p******a, kretenima, promašenim likovima bez grama mozga koji jedu majonez kao da je to svetsko čudo. Da ih učim osnovnoj kulturi i ponašanju? To vam je kao da u isti kavez strpate kokošku, miša i medveda. Naravno da takva zajednica ne može da opstane - poručio je Kristijan.

- Ja sam čovek iz druge dimenzije, proputovao sam 142 zemlje, govorim četiri jezika i pročitao sam preko 5.000 knjiga. E sad, opet mi sa sto strana stižu ponude da učestvujem u sličnim projektima, i to za ozbiljne pare. Iako je kroz moje ruke prošlo na stotine miliona, već su mi ponudili između 300.000 i 400.000 evra da budem deset meseci u nekom rijalitiju, a to nisu male pare.

- Željko Mitrović je čovek biznismen i interesuje ga profit. Ima ideju da pokrene novi rijaliti sa mnom koji ne bi bio "šablonski". Sešćemo i razgovarati kakva je njegova vizija, pa ćemo videti šta će od svega toga biti - dodao je Golubović.

RepublikaFoto: Promo foto
Željko Mitrović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
boky

23.04.2020 12:37

ala ovaj laze kao minhauzen. kada je obilazio 124 zemlje verovatno je leteo na topovskoj granati kao i minhauzen. primitivac glupavi. ko njemu ponudi 300000 taj je gluplji od njega, pa on bi se jebao za 1000 evra. mamu rodjenu ukljucio u sverec droge. trovac dece pokvareni. to na tv. zabranio bih tu televiziju.

Odgovori 15 1
Žile

23.04.2020 20:01

@boky - On tvrdi da je obišao 142 zemlje. To je prosto nemoguće jer je dvadeset godina bio u zatvoru. Prosto nije imao vremena,

Odgovori 10 0
Toma

24.04.2020 08:19

Traži 1 000 000 i dobićeš