USKRS SMRTI: Najtužniji dan u domu Milana Miloševića zbog GUBITAKA članova PORODICE!

Autor: kurir.rs

Zadruga

19.04.2020

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević se u poslednjem intervjuu osvrnuo na proslave Vaskrsa kroz godine u svom domu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milan Milošević

- Za razliku od proslava Božića, obeležavanje Vaskrsa u svom domu pamtim kao mirnije i lepše praznike u svojoj porodici. Uvek je bilo svega na taj dan i nekako je usko povezan sa mojim i maminim rođendanom, pa je bilo i dodatne euforije. Inače, majka ima običaj, kad mi tepa, da kaže: "Rodila te ja sebi za Vaskrs" - počeo je priču novinar.

- Na Veliki petak smo farbali jaja i imao sam običaj da joj pomažem, a uvek nam je i bila puna kuća dece koja su slavila taj praznik, ali su katoličke vere, pa je sve bilo jako lepo. Za svaki Vaskrs smo jeli maminu tortu "bela rada" i kokos-kiflice, koje su se posle razvlačile po kući mesec dana. Jaja smo farbali u lukovini, uz dodatne šare od listića i cveća, koje sam ja lično išao da berem u kanalu ispred kuće.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Jaja smo uvek farbali u crvenu boju kako bismo ostavili čuvarkuću. Naravno, Vaskrs je, kao i sve drugo u našem porodičnom domu, iz godine u godinu bio sve tužniji jer smo gubili članove porodice, pa se proslava praznika svela na majku i mene - dodao je Milan.

- Ove godine je to jako tužan praznik za nas jer nismo zajedno zbog trenutne situacije u svetu, ali ja sam se potrudio da mojoj mami ništa ne fali i da joj vaskršnja trpeza bude bogata, mada bi najbogatija bila da smo zajedno i da u miru slavimo. Ali šta je tu je. Zaista sam prvi put hteo da slavim u svojoj kući u velikom društvu i sa majkom, ali eto to ću morati da odložim za sledeću godinu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading