(VIDEO) DOBILA INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA: Jelena otkrila šta je ŠAPUTALA sa Markom!

Autor:

Zadruga

18.04.2020

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sinoćne "Igre istine" Lepi Mića imao je pitanje za Jelenu Pešić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Pešić

- Kada ćeš da počneš da pričaš sve što znaš,šta krijete Marko Miljković i ti?

- Ja sam danas gledala da se isključim, jer je danas Veliki petak, pola nisam videla kako se izdešavalo. Što se tiče našeg šaputanja, ja sam dobila informaciju iz spoljnog sveta, ne tiče se nas, ja sam mu je prenela. Dobila sam informaciju, izašli smo, rekla sam mu otprilike o čemu se radi, on je na to odgovorio: "Otprilike sam znao." Ne mogu više da ustajem, da se ponavljam, gledam da se distanciram. Nikakav dogovor između Marka i mene ne postoji, tačka! Danas čujem da spominjete o našem životu posle "Zadruge", ja sam pričala i sa Gagijem da dođe kod mene na ručak. Luna i ja van stola imamo lep odnos, ali ovde kada sednemo krene bockanje i čačkanje - rekla je Jelena

Pešićeva se osvrnula i na Lunu Đogani i njenom ophođenju prema bliskim osobama u kući.

- Ja sam rekla da više nikada ne bih mogla da budem sa čovekom koji ne voli moju majku, to više ne bi bio čovek mog života. Shvatila sam da je ovde ne dotiču ni Anabela ni Gagi, njeno raspoloženje zavisi samo do Marka, što mi je grozno - istakla je Pešićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading