PUNI SU ZLOBE I ZAVISTI! Seka i Slađa se OGLASILE i žestoko napljuvale Anabelu zbog Vesne Đogani!

Autor: Srbija Danas

Zadruga

14.04.2020

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Đogani se juče oglasila zbog prozivki Anabele Atijas na račun Đoleta Đoganija da je on za ženu uzeo osobu koju je Slađa Delibašić pokupila ispod mosta.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Seka

Među javnim ličnostima koje su pružile podršku Vesni je i Seka Aleksić.

- Draga moja Vesna, veoma slična priča iz detinjstva prati i mene, možda još malo tužnija jer je mene zadesio i rat! Moram da te podržim jer iz tvojih reči osećam ljubav, veru i istinu! Postoje ljudi koji veruju u snove i idu ka cilju ostvarenja istih, a postoje i oni kojima ništa nije sveto… Nemoj da te dotiču takvi, nemoj da padaš u očajanje jer te nikada neće razumeti. Zašto? Zato što ne govorite istim jezikom… tvoj jezik je jezik ljubavi, a nihov jezik je jezik zlobe, zavisti i mržnje. Uživaj sa svojom porodicom i nemoj da dozvoliš da te bilo ko i bilo šta remeti u tome! Pomoli se za ljude koji te vređaju da im Bog omekša srce i podari ljubav. Šaljem ti zagrljaj kao sestra sestri - poručila je Seka Aleksić Vesni.

RepublikaFoto: instagram.com/sladja.allegro
Slađa

Vesni je podršku pružila i Slađa Alegro.

- Dušo dobra, znam te… Ne tako dugo, ali tako te osećam kao da te znam oduvek. Pričamo, često pričamo o svemu. Umeš da slušaš, umeš da osećaš. Znaš kako znam? Slušaš jer me nikada u razgovoru nisi prekinula, da bi ti došla do izražaja, to je kultura i vaspitanje. Osećaš jer znam kako me gledaš dok pevam, dok igramo skupa, to je ljubav. Poštovanje se to isto zove. E, o tome je ovde reč. Ti si jedna čista duša, tako i svoju decu podižeš, tako i gledaš u svog supruga. Tvoje oči i tvoj iskren osmeh to kazuju nama. Živi svoj san, živi svoju ulogu majke i žene, i pevaj nam, dugo dugo, to je jezik koji mi želimo od tebe – poručila je Slađa supruzi Đoleta Đoganija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading