PROPEVAO! Adam Đogani otkrio sve o sestri Luni i narkoticima, pa ŠOKIRAO razlogom Anabelinog ulaska u rijaliti!

Autor: Srbija danas

Zadruga

13.04.2020

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Đogani progovorio je o sestri Luni koja je još u prvoj sezoni rijalitija govorila o korišćenju narkotika sa Andrejom i Anabelom Atijas. On je njene reči oštro osudio.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna i Adam

- To je Luna izjavila u Zadruzi 1, sad, da li je time htela da ispadne veća riba, ili je preuveličala stvarnost, kao što ume, to stvarno ne znam. Ali, ne bi me čudilo da je preuveličala, to sam i sam osetio u Zadruzi 2" - rekao je Adam.

On je prokomentarisao i to što je Anabela u jednoj od svađa istakla da je Đole Vesnu našao ispod mosta, oženio je i napravio joj dete. Adam smatra da je Anabela to uradila kako bi isprovocirala Gagija, što je mladom Đoganiju veoma ružno.

- I naravno, mislim da je ljubomorna na Vesnu i Đoleta, i samim tim je izmislila da je Vesna nađena ispod mosta. Gluposti. Njen ulazak nema veze ni sa Gagijem, ni Lunom, a ni Markom, ušla je zbog sebe - rekao je Adam Đogani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading