GAGI I ANABELA SE POSVAĐALI, ON JOJ NALUPAO ŠAMARE: Svi skočili da ih razdvoje, potpuno rasulo!

Autor: Blic

Zadruga

12.04.2020

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Natalija Trik FX i Ivan Gavrilović devedesetih su se družili i na nastupe putovali sa Gagijem Đoganijem i Anabelom, te su svedoci drama ovog para koji je sada u "Zadruzi 3" i u javnost iznosi šokantne tvrdnje o nasilju.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show/Zadruga Official
Anabela i Gagi

- Kao momak i devojka su imali najlepšu ljubavnu priču. Da je bio film, bio bi najlepši ljubavni. Verujem da su neki delovi koje je Anabela ispričala istina - rekla je Natalija.

RepublikaFoto: youtube.com
Natalija Trik FX

S druge strane, Ivan i dan-danas pamti dramu koja se odigrala pred njegovim očima.

- Imali smo zajedničku turneju po velikim halama u Srbiji. Gagi i Anabela su se posvađali i on joj je nalupao šamare, tukao ju je. U tom trenutku smo svi skočili da ih razdvojimo, bili smo u šoku, nismo verovali šta nam se dešava pred očima. Tada sam video da je nasilan prema njoj, znao sam da ima kratak fitilj. Gagi nikada nije bio nešto rečit, tako da se verovatno branio nasiljem. Droga ga je upropastila - tvrdi Ivan, dok Natalija kaže da takve scene nije gledala.

- Trebalo je da idu kod porodičnog psihijatra, a ne sada u "Zadruzi" da iznose sve. U celoj priči mi je žao Lune, vidi se da jedva podnosi sve to. Nisu trebali da je uvlače - rekao je Ivan, pa dodao: 

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Ivan Gavrilović

- Anabela verovatno sve do sada nije smela da priča, strašne su to stvari. Verujem da su pojedinosti koje ona iznese u "Zadruzi" istina, ali moguće da malo filuje sada. U periodu kada sam upoznao Gagija đuskao je i bio sportski tip, voleo je fudbal. Bilo mi je neverovatno kada sam čuo da je počeo da se drogira. Eto, droga je uzela maha. Rekao mi je da je išao na terapije, gledao je da se izvuče iz tog poroka... Mislim i da su u porodici svi bili uz njega i savetovali ga da se ostavi toga, išao je i kod sestre u Nemačku, valjda da proba da se reši droge. Anabela ga je u stanu nalazila polumrtvog. Opet je u tim periodima ostala uz njega - zaključio Ivan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading