Nastao muk: Anabela plakala i molila Kiju i Slobu za oproštaj!

Autor:

Zadruga

11.04.2020

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas je nominovana za izbacivanje u Zadruzi, a sinoć je ustala i iznenadila sve svojim izlaganjem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

Ono što je zanimljivo jeste da se Anabela javno izvinjavala svima sa kojima je bila u lošim odnosima u protekle tri godine, među kojima je navela i Kristinu Kockar i Slobodana Radanovića.

- Nemam nikakav problem što sam nominovana. Gagi je ovde osam meseci, stvorio je odnose sa 90 posto ukućana, što je očekivano. Gagi je njima dobar prijatelj, što ne znači da je meni dobar bio muž. Gagi je upirao prstom u mene, dok nije ušao ovde, pričali smo o tome pre neko veče. Zato sam ja neko ko ga hvali. Slažem se sa njim ali meni je teško da zaboravim bol. Ja sam to oprostila, krenula sam dalje, ali mi je mnogo teže da zaboravim jer sam to osetila na svojoj koži. To je moja bol. Prvo veče u izolaciji sve mi se prevrnulo u želudcu. Posle deset godina sam trebala da budem u sobi dva sa dva, vraćaju se neke uspomene - rekla je Anabela, a potom pohvalila bivšeg supruga Gagija Đoganija, koji je po njoj, ispravno postupio tokom haosa koji je izazvao trougao iz prve sezone rijalitija:

Foto: youtube.com/AmiG Show
Sloba i Kija

- Gagijeva sreća je što je ostao miran i mudar, što se nikome nije zamerio, što je to u svoja 4 zida ispoljavao i svađao se preko televizora umesto oči u oči i sa Matorom i sa Zoricom i sa Mićom i sa Kijom i sa Slobom. Ja ovim putem imam potrebu da se izvinim svim tim ljudima. Imala sam potrebu da šitim svoje dete - rekla je Anabela, a potom se komentarisala i ćerku Lunu sa kojom je poslednjih dana bila u lošim odnosima:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Luna Đogani

- Što se tiče Lune, nisam nikada u životu izgovorila da mislim loše svom detetu, to su stvari koje se govore u afektu. Ne bih nikada mogla da se odreknem svog deteta. Luni ne zameram ništa, osim rečenice da sam ja neodgovorna majka ili kao je već rekao, a ti nisi imala ništa da kažeš. Digla si glas kada je mnogo kasno bilo, kad više nije imalo smisla. Kada si čula Nininu izjavu rekla si da ju je to nagovorio neko, verovatno aludiraš na Andreja. To nema smisla - rekla je Anabela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

11.04.2020 18:20

Oproštaj treba lično tražiti od onih kojima je nanela zlo. Njene ekipe i dalje pljuju Slobu i Kiju a botovi klikću.

Odgovori 10 0