(VIDEO) ALARMANTNO STANJE U BELOJ KUĆI: Razvalio vrata od kupatila, ona urla na sav glas i RAZBIJA sve oko sebe!

Autor:

Zadruga

09.04.2020

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić imali su novu svađu pred zoru koju su započeli u kupatilu. Tada je Mensur optužio Minu da je navodno gledala i odmeravala drugog cimera iz kuće, što je ona negirala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina

Zatim su se jurili do radionice, gde su nastavili sa svađom, a Mina je tamo čak i klekla na pod. Zatim su raspravu nastavili u spavaćoj sobi, a onda i u kupatilu gde je bilo najžešće.

Naime, tada je Mina vrištala. bacala stolicu, plakala i unosila se Mensuru u facu govoreći mu da ništa loše nije radila, dok je on i dalje bio ubeđen da je Mina merkala drugog zadrugara. Ukućani su odmah pritrčali Mini kako bi je opustili u ovoj situaciji i poručili Mensuru da preteruje.

- Nisam, majke mi! Nisam! Koga ja gledam, koga? Koga? Koga gledam? Ma, nisam! Nisam, bre! Nisam pogledala u tu osobu - rekla je Mina.

- Ti se kuneš i lažeš! Posle je priča kako ja ne mogu da napravim pomirenje, pa naravno kada se kuneš i lažeš. Moje oči ne lažu. Kraj! Pravi se bre luda, ja svojim očima vidim. Miči mi je tamo - bio je besan Mensur.

- Ja mislim da ti tripuješ, Mensure. Ostavi malo šanse da preteruješ. Svi mi vidimo šta se dešava - rekla je Ivana Šopić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

09.04.2020 11:30

Mensure, stavi joj flaster na oči. I vodi je kao slepca. To bi ti želeo. To i radi. Pa da vidimo da li će te i dalje podržavati ovi nasilnici.