ANABELA ZA OVO NE ZNA? Marko nije mogao više da ćuti: Otkrio šta je Andrej Atijas radio Luni, zgrozićete se!

Autor:

Zadruga

05.04.2020

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas i Marko Miljković sinoć su se, između ostalog, raspravljali i o tome ko je veći materijalista i ko koristi Lunu Đogani, a on je u jednom trenutku naveo da je Andrej Atijas tražio od Đoganijeve da mu vrati dug svaki put kada bi se posvađao sa Anabelom.

RepublikaFoto: instagram.com/atijasandrej
Andrej Atijas

- Kada god bi se Andrej i Anabela posvađali, Andrej je tražio od Lune da vrati novac, to je njoj izazivalo stres. To nisu male svote novca, nego nekoliko hiljada eura - otkrio je Marko, na šta je Lepi Mića odmah odreagovao.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Miljković je škrtica, pravi Kir Janja. Pravi dečko bi prodao BMW-a, ja bih za svoju ženu prodao život. Više voli pare, nego otadžbinu. On je ološ od čoveka, prodaj BMW, skini devojci teret sa vrata! - govorio je pevač.

- Što ti smeta moj BMW? Zato što se zove "Lepi Mića"? Prodam ti k*rac - odbrusio je Marko, zbog čega je nastala žestoka svađa.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Marko Miljković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bojan

05.04.2020 09:00

Lepi Mićo je u pravu. Prodaj BMW vrati dug svoje devojke od nekoliko hiljada evra. Kupi drugi auto.

Odgovori 14 8