Ničega se neće sećati: Otkriveno koja bolest preti da zauvek ošteti život Anabele Atijas!

Autor:

Zadruga

03.04.2020

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon veoma burne noći u kojoj se Luna Đogani svađala sa svojim najmilijima, Drvo mudrosti je pozvalo ovu zadrugarku u Rajski vrt kako bi porazgovarali o svemu.

RepublikaFoto: Printscreen
Anabela Atijas

Anabela Atijas (45) veruje da je obolela od Alchajmerove bolesti! Pevačica ima ozbiljnih problema sa pamćenjem i ubeđena je da je tu bolest nasledila od majke i bake.

- Anabela je u panici jer u poslednje vreme zaboravlja mnogo toga i ne može da poveže misli. Njena majka Jadranka leči se od Alchajmera već tri godine u Švedskoj, a dementna je i njena baka. Anabela je sigurna da je ta bolest nasledna i da već ima prve simptome - priča pevačicin prijatelj za Informer.

On otkriva da je Anabela zakazala pregled kod neurologa u Švedskoj, ali ga je odložila zbog "Zadruge".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

- U početku smo svi mislili da je zaboravna zbog brojnih stresnih situacija. Dešavalo se da u toku razgovora izgubi tok misli i ne zna o čemu smo pričali! Posavetovali smo je da što pre ode kod lekara. Zabrinuti smo za nju, posebno jer ne znamo da li će rijaliti uticati na pogoršanje njenog stanja - kaže drug bivše pevačice grupe "Fanki dži".

- Molim vas da me ne prekidate dok pričam jer onda ne znam šta sam htela da kažem. Imam problema sa pamćenjem. Mnogo zaboravljam i teško se koncentrišem. Pored toga, muči me i štitasta žlezda, a i psihički sam loše - priznala je pevačica, na šta je njen bivši muž Gagi Đogani dodao:

- Sigurno imaš Alchajmera kao tvoja mama i baba. Ne gine ti ta bolest!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milja

03.04.2020 13:32

A sta bi sa rakom koji na pocetku rekose da ima Gagi? Sta bi sa rakcinom koji ima Luna? Evo i ova ima teske bolesti. Mars bre svo troje

Odgovori 14 0
Gaga

04.04.2020 10:10

Alchajmer je nešto poranio kod nje.