(VIDEO) Frapirala se! Zadrugar priznao u UŽIVO programu da je zaljubljen u Anabelu!

Autor:

Zadruga

01.04.2020

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Orozović je došao u radio "Amneziju", kako bi priznao javno svoje simpatije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

- Nikola Orozović je skupio hrabrost da prizna ko mu se sviđa - rekao je Bora.

- Evo, pošto čujem da se spekuliše, ubacili su mi i Kendija u priču. Sviđa mi se Anabela. Ona je žena koja je na mestu, sa kojom može da se komunicira, ostvarena je. Starija je od mene 20 godina, to je možda jedini problem, da je 10 godina mlađa - priznao je Nikola.

Nakon ovakvog njegovog priznanja, Anabela Atijas je potpuno neočekivano reagovala!

Kako se malo potom priznanja Orozović pravdao da je njegovo priznanje prvoaprilska šala, Anabela je upala u studio i skočila na njega:

- Slušajte sada, svoju prikrivenu sek*ualnost preko mene nećete prati! Sad sam rekla i više nikada! Tu se sada stavlja tačka! - rekla je Anabela, pa uzvratila i Edisu Fetiću na reči koje je izgovorio tokom svog gostovanja.

Nakon ovakvog nejgovog priznanja, Anabela Atijas je potpuno neočekivano reagovala! Kako se malo potom priznanja Orozović pravdao da je njegovo priznanje prvoaprilska šala, Anabela je upala u studio i skočila na njega: - Slušajte sada, svoju prikrivenu sek*ualnost preko mene nećete prati! Sad sam rekla i više nikada! Tu se sada stavlja tačka! - rekla je Anabela, pa uzvratila i Edisu Fetiću na reči koje je izgovorio tokom svog gostovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading