Sanja Stanković izgorela od besa, a Luna šokirala: Volim te Matora, briga me šta drugi misle!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani priznala je Jovani Tomić Matoroj da je ipak voli uprkos svim glasinama da su upravo zbog nje ona i Sanja Stanković raskinule.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna ljubi Matoru

Naime, Luna i Matora su preksinoć imale prisan ples tokom zajedničkog nastupa njenih roditelja Anabele Atijas i Gagija Đoganija u pabu.

- Volim te, kao drugaricu! Boli me dupe! Ja te volim kao osobu. Dobar si čovek - rekla je Luna Jovani dok ju je grlila, ljubila i držala za ruke.

Ovo nije prijalo njenoj bivšoj devojci Sanji Stanković koja se odmah oglasila na profilu na društvenoj mreži Instagram. Tokom `urke Luna je odlu~ila da pri|e Jovani i ka`e joj koliko je voli kao drugaricu.

Starleta je postavila sliku Lune i Matore sa žurke, a pored emotikone koji se udaraju rukama po glavu

Starleta je postavila sliku Lune i Matore sa žurke, a pored emotikone koji se udaraju rukama po glavi. Njoj se nikako nije dopao ovaj gest njene devojke.

Podsećanja radi, tokom "Zadruge 1 i 2" procurela je priča da su Luna i Matora imale nešto više od prijateljstva, kao i da su se ljubile u toaletu jednog splava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bojan

02.04.2020 16:18

To je tajna ljubav Lunina.