(FOTO) GOREĆE ZEMLJA! ON večeras ulazi u "Zadrugu 3": Ovo su uslovi pod kojima se pojavljuje u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

30.03.2020

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U rijalitiju "Zadruga 3" su pooštrene mere higijene i kontakta zadrugara sa svim osobljem iz produkcije zbog koronavirusa. Tome svedoče i uključenja voditeljke Dušice Jakovljević, Ognjena Amidžića, ali i Milana Miloševića iz drugog studija kako ne bi dovodili u rizik stanare Bele kuće, a ni sebe.

RepublikaFoto: Promo foto

Voditelj Milan Milošević će večeras biti deo "Zadruge" jer će zajedno sa njima obaviti pretres nedelje i pomoći novom vođi Ermini Pašović da izabere potrčke.

On je neposredno pre ulaska otkrio da se ne plaši virusa koji je digao svet na noge i usmrtio na hiljade ljudi.

- Vlasnici Pinka, Željko i Milica su omogućili svima nama koji radimo da smo zaštićeni. Dobili smo maske i rukavice, ali i nove maske, sigurno ste ih videli tokom dnevnika, od plastike. Zadrugari su maksimalno izolovani, samo ulaze reporterke kad im donose pisma. Nema žurki, nema baraža, samo je obezbeđenje tu koje je zaštićeno. Nemamo kontakt sa njima uopšte. Po mene dolazi vozilo i vraća me. Svi su sinoć videli da je Dušica dala Nataši koja je ispala, papir i hemijsku u rukavicama kako bi napisala pismo zadrugarima i postavila vođu. Ne plašim se, što se tiče posla nemam straha - izjavio je Milan.

RepublikaFoto: e-stock agency
Milan Milošević

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading