(VIDEO) "UZIMAO SAM KOKAIN" Gagi Đogani javno priznao da je bio narkoman, u celu priču umešao i Anabelu!

Autor:

Zadruga

27.03.2020

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš i Stefan Karić danas su imali još jedno izdanje svoje emisije "Sprrrdnja", a prvi gost im je bio Gagi Đogani, sa kojim su pričali o svemu što se dešava u "Zadruzi".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani

- Da vam pravo kažem, ekstra sam. Danas sam dobro, raspoložen. Inače, ovih dana nisam bio kako treba. Sve to prođe, prespavamo i idemo dalje. Raspoložen sam. Vi me poznajete, ja volim da se šalim, smejem, takav sam. Konzumirao sam kokain. Čisto... Manite se tih stvari, definitivno, nemojte da ulazite u takve stvari, ni da probate, kad se jednom uzme, tu ste gotovi - pričao je Gagi.

- Totalno me je to upropastilo, sa tim se ne treba igrati. Gledao sam taj dokumentarac Robija Vilijamsa, ali ni on više nije u toj priči. Sve je počelo iz zaj*bancije, jednom, posle mesec dana dva puta, pa ti se osladi i onda uđeš u haos. Anabela je znala za to, kad je već uzelo maha, ona se borila sa time i moram da budem iskren, bila je uz mene i borila se da se manem toga, da se izvučem iz toga, bio sam na lečenju, ali nisam mogao. Meni je samom kliknulo kad sam rekao sebi "Ne" i tada sam shvatio sve. Deca su mi dala snagu da ja prekinem sve - pričao je Gagi.

- Opa, i ja da dobijem pohvalu - iznenađena je bila Anabela, a onda je Gagi dodao:

RepublikaFoto: Printscreen
Andrej Atijas

- Posle razvoda sam počeo da uzimam iz razočarenja, zbog svega što sam doživeo, raspada moje porodice, svega.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading