(VIDEO) "Moj otac je skrenuo puta": Stefan otkrio do sada nepoznate detalje o Osmanu!

Autor:

Zadruga

25.03.2020

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je još jedna emisija "Amnezij", a voditelji Bane Čolak i Bora Santana pročitali su prvo pitanje Lepog Miće, koje je postavio Stefanu Kariću.

RepublikaFoto: instagram.com/karic_stefan
Stefan sa Osmanom

- Stefane, da li si svestan koliko si omražen kod zadrugara, da li ti je posle sinoćne žurke sve jasno? - glasilo je pitanje.

- Dobar dan svim slušaocima i gledaocima, svestan sam ja odavno, vidim ja te neke lažne osmehe i prijateljstva, to sam video prvi put kada je u pitanju pleh. Mislio sam da će neki ljudi biti na mojoj strani. Svi su skočili na mene, niko nije hteo da reši te probleme, čak i moji bliski ljudi. Hvala još jednom Velikom šefu što nam je omogućio žurku. A svestan sam svega, pričaju da sam mamim i tatin sin, hvala Bogu imam najdivnije ljude. Moj otac je skrenuo sa puta, ali i to ga je kasnije spasilo. Tata je ceo život tu za mene, kao i majka, ja sam od svoje 17 godine samostalan, neka pričaju šta hoće - odgovorio je Karić.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

31.03.2020 11:42

Otac igra rijaliti napolje, a sin tupavac unutra. Ne zna se ko je gori.