Đani ima uslov da peva Ani i Davidu na svadbi: Može samo ako OVO urade!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Radiša Trajković Đani izjavio je da bi pevao na svadbi Ane Korać i Davida Dragojevića samo pod uslovom da mu debelo plate.

RepublikaFoto: Republika.rs
Đani

Njih dvoje važe za jedan od najpopularnijih rijaliti-parova, a ona je gostujući u emisiji "Magazin in" progovorila o planovima za budućnost sa verenikom, sa kojim trenutno boravi u Beloj kući.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Ana i David

- Davidu nikad nisam terala inat, on je uvek bio onaj koji spušta loptu. Ja se nadam da ćemo krunisati vezu brakom. Želela bih da zauvek budem s njim, da imamo puno male dečice, da imamo veliku i veselu svadbu - otkrila je Ana, a autorka i voditeljka "Magazina in" Sanja Marinković odmah joj je dala predlog da im na svadbi peva niko drugi do Radiša Trajković Đani, koji je takođe bio gost u emisiji. Međutim, popularni folker imao je jedan uslov.

Trajković: Zna se da sam ja jedan od najtraženijih pevača

 

- Ako bude dobar honorar, pevaću im, nema nikakvih problema. Zna se da sam ja jedan od najtraženijih pevača - našalio se Đani i nasmejao sve u studiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jadranka

25.03.2020 13:11

Venčanja neće biti, jer tako želi ona.

Odgovori 13 0
Pile

26.03.2020 18:49

Debela pevaljka traži da bude debelo plaćena.