Jeziva prošlost zadrugarke koju su tukli: Tara pila lekove za epilepsiju zbog Anđele Veštice!

Autor: Irena KARIĆ

Zadruga

25.03.2020

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov, jedna od najintrigantnijih učesnica "Zadruge 3", pre dve i po godine dobila je ozbiljne batine od Anđele Mitkovski, poznatije po nadimku Anđela Veštica, zbog čega je morala da pije lekove za epilepsiju, saznaje Rijaliti! Anđela je tada Taru, uz pomoć nepoznate devojke, ošišala do glave i isekla haljinu, ostavivši je potpuno golu na parkingu. Incident sa Anđelom imao je inicijalnu kapislu, kada je Tara objavila status na Instagram profilu, gde je napisala da je Anđela snimala porniće pod umetničkim imenom Nensi Fensi i da je imala seks sa trojicom muškaraca istovremeno!

RepublikaFoto: instagram.com/_tarasimov
Tara Simov

Tara je u priči sa zadrugarima otkrila šta joj se tačno desilo kobnog dana:

- U mom prebijanju učestvovale su Jovana Galo, Nada Narančić, Anđela Mitkovski i još jedna devojka kojoj nisam videla lice. A sve je počelo tako što je Jovana Galo mene urnisala, zvala me je sedam dana uzastopno da se vidimo, da bih joj ja pomogla da reši Minu Vrbaški. U stvari, neprestano me je zvala na nagovor Veštice, koja ju je kontaktirala zbog mene i dala joj između 50 i 100 evra da bi me dovela do nje. A Jovana je, inače, poznata kao kleptomanka i sponzorušica koja se druži samo sa dobrostojećim osobama i muškog i ženskog pola. Pošto nema ni leba da jede, Jovana je prihvatala tu Anđelinu ponudu - započela je priču Tara i nastavila:

RepublikaFoto: instagram.com/_tarasimov

- Ja sam tog dana bila sa društvom na Dedinju, na teniskim terenima. I Jovana je došla! Rekla mi je da moramo da idemo da bi ona zastrašila jednu devojku. Otišle smo na Dedinje u tu kuću, a Anđela je ubrzo stvarno došla i odmah je počela da me napada i vređa. Ja sam joj rekla da ne vidim u čemu je problem što ja pričam da je ona prostitutka, kad ona to stvarno jeste. I šta je problem što sam rekla da je bivša porno-glumica, kad ona, takođe, to stvarno i jeste.

Simova: Lekove pijem već godinu i po dana jer imam epi-napade. Sanjam konstantno da me neko tuče

Kako je dalje navela Tara, ona je tada počela da joj udara šamare, dok je mršava zadrugarka nju odgurnula nogom.

- Ona potom kreće da me krvnički udara nogom u glavu, držeći se rukama za krov od automobila. Ja sam se levom rukom držala za sedište da me ne bi izvukla iz auta. Okrenula sam glavu na levu stranu, tako da mi je samo desna strana lica bila povređena. To udaranje, to šutiranje nogama u glavu trajalo je 15 minuta. Bilo je strašno! U jednom trenutku je prestala i rekla drugarici da joj doda makaze koje je imala u kolima. Počela je da me šiša, ja sam pokušala desnom rukom da se odbranim. Ali me je za tu desnu ruku uhvatila ona nepoznata devojka i napravila mi polugu preko malog prozora sa desne strane. Bila sam potpuno nemoćna. Ona je uzela makaze i prislonila mi na vrat! Pa na stomak! Na oba mesta sam imala posekotine. Na kraju mi je uzduž isekla haljinu! A zatim je odšetala i sela u svoj automobil. Ja sam izašla iz pežoa, a ove devojke su odjurile kolima - opisala je Simova, koja je onako prebijena i naga uzela ostatke haljine koje je vezala u čvor ne bi li dozvala pomoć.

RepublikaFoto: instagram.com/_tarasimov

- Odmah sam otišla u najbližu zgradu preko puta. Pokucala sam na prva vrata. Otvorila je žena koja mi je dala nešto da obučem. Dala mi je i kesu u koju sam stavila moju haljinu i kosu koju sam sakupila na parkingu. Žena je pozvala policiju i oni su ubrzo došli. Sa njima sam otišla u Urgentni centar. Tamo je došla i moja majka, kojoj sam javila šta se desilo. Majka je iz Urgentnog okrenula Anđelu svojim telefonom pošto mi je ona oduzela telefon. Anđela je mami rekla "dobila je što je zaslužila" i spustila je slušalicu - ispričala je Tara.

Od tada svaka iole stresna situacija u kojoj ona ne može da odreaguje trezveno u njoj bi izazvala napad panike koji se završavao penom u ustima, koja je signalizirala epileptični napad:

- Lekove pijem već godinu i po dana jer imam epi-napade. Sanjam konstantno da me neko tuče, a ja ne mogu ni da se pomerim. Idem kod psihijatra jednom nedeljno i uzimam svakodnevno terapiju.

Bila agresivna od malih nogu

Tara priznaje da ne može da kontroliše napade besa prirodnim putem:

- Bila sam izuzetno problematična u osnovnoj školi, srednja delimično. Nekako sam naterala mamu da me prebaci iz privatne u državnu školu. Prvi dan: "Bogatašica, anoreksična, Dambo, zbog ušiju (a uši mi nisu preterano velike)". Krenule su neke uvrede, šikaniranje. Bilo je i mnogo fizičkog nasilja prema meni. Imala sam od kuće novca, pritom se lepo oblačim, otimali su mi telefone stariji dečaci, prosipali mi smoki na glavu itd. To je bio peti razred. Mama nije primetila celu godinu kako je meni loše, krila sam se tad, plakala, počela sam da pušim. Posle toga u šestom razredu mi je mama rekla da će me vratiti. Rekla je da joj izgledam loše, ja sam htela da ostanem. Počela sam da se bijem i ubijala sam od batina svaku osobu koja mi je bilo šta rekla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading