(VIDEO) HAOS NEVIĐENIH RAZMERA! Lomili i uništili sve što im je došlo pod ruku! KRAJ VEZE!

Autor:

Zadruga

25.03.2020

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Mateji Matijeviću uputila niz psovki, Tara Simov je sinoć u "Zadruzi" odlučila da uništi sliku koju je napravila tokom srećnih dana sa ovim zadrugarom. Kada je video šta se dešava, Mateja je ustao iz kreveta i uništio poklone koje je dobila od podrške.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tekst potpisa

Taru je to dodatno razbesnelo, pa je izbila žestoka svađa između njih dvoje u spavaćoj sobi i garderoberu. Zatim su sa raspravom nastavili i u dnevnoj sobi. Tamo je Mateja bio toliko besan da je počeo da lomi sve pred sobom, pa čak i sliku Lune Đogani.

- To je od podrške i to ne možeš da diraš! To su ljudi koji mene podržavaju, a ne tebe! Dođi, dođi kod ološa! Seljačino seljačka. J*bem ja tebi u usta i mamu i tatu! Seljačino seljačka! - rekla je Tara.

- Nabijem te na k*rac! - odgovorio joj je Mateja.

- Stani, stani... Tara, stani! - povikala je Ana Korać.

- Mama ti je dno dna! - odgovorila mu je Tara.

- Pi*ka ti materina! Mamu da mi diraš! J*bem li te u usta, smrdljiva - besan je bio Mateja i lomio sve pred sobom, dok su ostali ukućani poskakali kako bi ga smirili.

Tara je nakon ove situacije razgovarala sa Janjušem, a onda i sa Anom Korać i Davidom Dragojevićem. Tokom razgovora sa njim, Tara je plakala, dok je nekoliko kreveta dalje spavao Mateja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading