(VIDEO) "Neka prizna Davidu ko ju je je*ao": Maja Marinković obelodanila GNUSNE informacije o Ani Korać!

Autor:

Zadruga

23.03.2020

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Ana Korać posvađale su se tokom ovog popodneva kada je Brendon kao vođa delio budžete za ovu nedelju. Tom prilikom pale su žestoke reči, a onda je Maja sela sa Janjušem na krevet i zbog Ane se svađala upravo sa ovim cimerom koji ima i te kako burnu prošlost sa Koraćevom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

- Ona je prva počela. Ne čačkam ih. Šta ti misliš da sam ja glupa? Ne može meni te forice njihove. Ne može ona mog oca da uzima u usta. Ja sam takva za Takija. Kunem ti se u Takija. Pre bih šetala takvog frajera nego ovog indijančića ovde sa šarenim čarapama i rančićem pingvinom oko struka. K*rva jedna smrdljiva. Neka prizna dečku ko ju je j*bao. Smeju mu se ljudi u facu, ne zna ko mu je razvlačio devojku. Ko zna koliko ih ima tu za stolom - govorila je Maja.

- K*rva jedna smrdljiva. Dođe mi tu neka koju nema ko nije razvlačio. Ona će meni da priča "potočarko", ona koja nema za sijalicu, a ovaj seljačić iz Veternika nije imao za kiriju. Meni došli da glume mangupe. Nema ko je nije j*bao, sa šipke je skidali. Ona će meni da kaže da sam seljanka, ona seljanka iz Ivanjice. Ona ne može da uzima mog oca u usta i to je kraj... On će da viče da će Mungos da k*ra tatu, j*bem li ti mater u p*čku. Imala sam jednog momka navijača, priča da su me razvlačili navijači - navodila je Marinkovićeva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David i Ana

- Ali nisi trebala to da kažeš. Blaže je njeno nego tvoje. Nisi to trebala da kažeš! Ti joj reci: "Da, treba da se obesiš". Ja ne znam šta vi... Pusti, ustala si da komentarišeš budžet. Kažeš: "Hvala ti Brendone" i sedneš i koga boli k*rac. Ako su oni katastrofa, ne moraš ti da budeš - počeo je da urla Janjuš na Maju.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srba

24.03.2020 11:21

Ana poznaje Mungosa od ranije.

Odgovori 10 0
Bojan

24.03.2020 13:05

Ana je nevina.

Odgovori 0 10