"TRESEM SE, NE MOGU DA GLEDAM": Anabelina i Gagijeva ćerka Nina u totalnom rasulu zbog roditelja!

Autor: Blic

Zadruga

22.03.2020

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik rijaliti šoua “Zadruga” i rođak Gagija i Lune Đogani, Adam Đogani, osuo je paljbu po pevačici Anabeli Atijas i otkrio tajne porodice Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Adam Đogani

- Anabela Gagija već deset godina maltretira, sada to nastavlja da čini i u rijalitiju. On je njoj ostavio nakon razvoda stan, auto, ona mu je uzela posao, a on nije imao šta da jede. Ona je ušla u rijaliti da kanali Gagija, da ga vrati na dno. On je ušao u “Zadrugu” da se iščupa iz loše finansijske situacije, da zaradi za njihovu ćerku Ninu, da joj plati privatnu školu, a Anabela hoće da ga diskvalifikuje. Ona bi bila najsrećnija da nakon “Zadruge” ona zaradi veliki novac, a da Gagi bude bez dinara. To je strašno. Ne misli na njihovu ćerku, zbog koje je Gagi ušao u rijaliti - započinje priču vidno revoltiran sin Gagijevog brata od strica.

Adam se potom osvrnuo na navode Anabele da je tokom braka trpela fizičko nasilje od Gagija.

- Desilo se samo jednom ili dva puta da ju je fizički napao, ali nije ni ona cveće. I ona je tukla Gagija, a tuče i sadašnjeg muža - tvrdi Adam i dodaje da misli da fizički maltretira i ćerke Lunu i Ninu.

- Luna se plaši Anabele. Ima veliki strah od nje, ne sme da joj pisne. Mislim da Anabela i nju maltretira - tvrdi Adam Đogani u ispovesti.

On kaže i da Anabela ima kratak fitilj.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Anabela i Gagi

- Dešavalo se da Ninu izbaci iz kuće. Ona je tinejdžerka, ima svoje bubice, a pošto je Anabela, navodno, psihički loše, nije mogla da je trpi i terala ju je iz kuće. Nina ode kod Gagija i priča kako više nikad neće da se vrati kod Anabele, onda je ova zove i viče na nju preko telefona - navodi Adam i dodaje:

- Nije tačno da je Nina podržala Anabelu da ide u rijaliti. Nina joj je govorila da se ne svađa u rijalitiju, a ova joj je poručila: “Ne znam da li ću moći”. Takođe, nije tačno da se Nina stidi Lune i Gagija, ona ih podržava - kaže Adam i dodaje da Anabela ima još jedan cilj u rijalitiju.

- Sigurno hoće da razdvoji Lunu i Marka, hoće da kontroliše Lunin život.

Gagijev rođak otkrio je i detalj iz braka Anabele i Gagija koji nije poznat javnosti.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Luna Đogani

- Jako me je iznerviralo to što Anabela prebacuje Gagiju za auto koji mu je kupila Luna. Zašto ne kaže da ju je Gagi pred kraj braka odveo u salon automobila na Adi da izabere auto po želji. Ona je odabrala najskuplji automobil, koji je Gagi platio 30.000 evra - ispričao je bivši zadrugar.

Nina Đogani, maloletna ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, tokom učešća oba roditelja u “Zadruzi 3” boravi u stanu svoje sestre Lune Đogani, gde se o njoj brine Lunin prijatelj Savo Perović, ali i u stanu Anabele Atijas, gde o njoj vodi računa Anabelin emotivni partner Andrej Atijas.

- Nina mi govori: “Tresem se, ne mogu da gledam kada se svađaju mama i tata. Ne znam kako ću izdržati." Malo je u Luninom stanu sa Savom, a malo kod Andreja kada Savo ode u svoj stan - otkriva Adam.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vlada

23.03.2020 07:56

Dace njoj ''tata'' lekic.

Odgovori 14 0
Vjera

23.03.2020 12:49

@Vlada - Dace njoj ''tata'' Andrej lijekic pa će ona da spava dva dana.

Odgovori 13 0
kako da ne

23.03.2020 10:03

Oni su sad oboje u rijalitiju?!?