Kulićeva ponovo trudna, roditelji poručuju: Ako Miljana rodi Zoli dete, uzećemo joj Željka na sudu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica najgledanijeg rijalitija na Balkanu "Zadruga 3" Miljana Kulić otkrila je u Imaginarijumu da joj kasni ciklus i da je verovatno u drugom stanju, te da ponovo u istoj sezoni rijalitija čeka bebu njenog dečka Lazara Čolića Zole. Kulićeva se poverila zadrugarima da je gotovo sigurna da je trudna, a otkad su za tu vest putem TV ekrana čuli njeni roditelji Marija i Siniša Kulić, oni su van sebe i spremaju plan da zaustave Miljanu u njenim postupcima, te prete i da će joj oduzeti sina Željka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Naime, Miljana se prekjuče u toku dana priključila Edisu Fetiću i Dragani Mitar u razgovoru, a oni su je osudili zbog ponašanja u poslednje vreme, kao i zbog toga što je toliko kukala i plakala kada je njen dečko diskvalifikovan iz rijalitija. Međutim, ona je imala izgovor za svoje stanje, pa im je objasnila da ima debeo razlog da bude nesrećna jer sumnja da je ponovo zatrudnela s njim. Edo joj je očitao lekciju da ne treba da mu glumi majku, pa je Kulićeva priznala zbog čega oseća odgovornost prema njemu. Oni su pričali o njenoj trudnoći, a potom je Kulićeva priznala nešto što je sve šokiralo.

Miljana: Sad kada bih vam ispričala priču, uhvatili bi se oboje za glavu, 20 dana meni kasni i najverovatnije je to, to... Tri meseca je do kraja, a to je ništa. E zato imam odgovornost prema njemu. Bio je ovde i izgubio je sve pare zbog mene. Diskvalifikovan je i sad nema para.

Dragana: Ti to za sada pričaš?

Miljana: Dvadeset dana se borim za razgovor sa produkcijom. Posle kiretaže je najlakše da... Moraće da ga prihvate zbog mene.

Kada su njeni roditelji Marija i Siniša Kulić čuli da im je ćerka ponovo u drugom stanju, napravili su haos. Kako saznajemo, oni neće da čuju ni za bebu ni za zeta Lazara Čolića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lazar Čolić

- Ovo joj je zadnja greška kod nas. Nema više ponavljanja istih sranja. Ako odluči da rodi dete onog narkomana i debila, s nama je završila do groba. I ne samo to, ima da joj oduzmemo ono zlatno dete preko suda. Željko neće živeti sa budalama i ludacima, pa neka ona rodi još petoro dece ako hoće. Mi imamo samo jedno unuče za sada i tu je kraj priče. Ona nas je ubila, nećemo više da dozvolimo. Ili abortus ili zauvek zbogom - rekla je Marija prvim susedima čim je saznala da je njena ćerka Miljana izjavila da joj kasni menstruacija i da je moguće da je ponovo u drugom stanju.

Miljana: Kasni mi 20 dana ciklus. Posle kiretaže je najlakše da... Moraće da prihvate mama i tata

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Marijom i Sinišom kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke. Probali smo da dobijemo i Lazara Čolića Zolu, ali je on takođe bio nedostupan za komentar.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Siniša i Marija

Podsetimo, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola ušli su u "Zadrugu 3" u septembru 2019. godine, a ubrzo po ulasku saznali su da je Miljana u drugom stanju. Nakon višenedeljne agonije i razmišljanja, odlučili su da Miljana ode na kiretažu i prekine trudnoću.

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Zola znao da je Miljana trudna!

Kako izvor Srpskog telegrafa tvrdi, Lazar Čolić Zola je bio upoznat da njegovoj devojci Miljani Kulić kasni menstruacija 20 dana i da je ponovo u drugom stanju. On je prošle nedelje diskvalifikovan iz rijalitija "Zadruga" zbog toga što nije bio aktivan na sastancima i zbog toga što je spavao u vreme kada su ostali bili za crnim stolom. Miljana mu je obećala da će mu nadoknaditi sav novac koji je izgubio zbog nje, a poručila mu je i da ode kod nje u kuću, da se smesti u njenu sobu da spava.

- Zola zna da je Miljana trudna i misli da se osigurao sada u životu, zato ga sada briga za honorar. Znao je da joj kasni kad je izašao, on sve radi smišljeno - rekao je izvor.

Foto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand

ANABELA: ĐOLE JE ŽELEO KRAH FANKI DŽIJA JER SMO GA NADMAŠILI!

Anabela Atijas je priznala da je njen bivši dever Đole Đogani priželjkivao krah grupe Fanki dži jer su oni jednog momenta bili popularniji od njegove grupe.

- Godinu dana je trajalo maltretiranje, nisu mi dali da koristim pesme, čak su mi branili da koristim i ime, koje mi je majka dala. Rekao mi je: "Ne možeš da se predstavljaš kao Anabela jer si se sa nama proslavila tako." To može da potvrdi moj tadašnji menadžer. Prezime se oduzimalo kao da je Karađorđević. Nikad se nisam predstavljala kao Đogani, nego kao Anabela, to je ostavilo gorak ukus na nas. Sto posto je iza tih Gagijevih odluka stajao njegov brat Đole, on je uvek potajno želeo da se mi raspadnemo. Bilo mu je krivo što mu je brat u nekom trenutku bio popularniji. Đole je bio gost na koncertu. Uvek sam bila osetljiva na njih, na kraju krajeva, i sami ste videli na kraju "Zadruge 1", on se kao stric ogradio od Lune posle rijalitija - rekla je Anabela u jednom dahu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

23.03.2020 07:52

Ništa joj ne mogu.