NISU MU VIŠE FAMILIJA? Đole Đogani šokirao izjavom za rođenog brata Gagija, Lunu i Anabelu!

Autor: A.A. - D.N.

Zadruga

21.03.2020

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Đogani je već treću godinu zaredom goruća tema u rijalitiju "Zadruga". Najpre je Luna svojom ludačkom vezom sa pevačem Slobodanom Radanovićem podelila narod, na one za, i protiv njihove ljubavi, da bi u drugoj sezoni stupila u vezu sa već iskusnim rijaliti igračem Markom Miljkovićem. Niko nije očekivao da će se Đoganijeva ponovo i u trećoj sezoni naći na istom mestu, ali ovog puta sa svojim razvedenim roditeljima Gagijem Đoganijem i Anabelom Atijas, koja je nedavno postala deo ovog formata i svojim ulaskom napravila potpuni haos.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Luna Đogani

Mnogi njihovi prijatelji su se bezbroj puta oglašavali povodom Luninog učešća u rijalitiju, kao i članovi porodice, među kojima je između ostalog i glava familije Đole Đogani.

Kako su pojedini mediji prenosili Đole je navodno davao izjave o svojoj rodbini u rijalitiju, ali je takođe i mnoge demantovao, čak i naglasio da ne želi da se oglašava.

RepublikaFoto: facebook.com/djole543
Đole Đogani

Ulaskom Anabele ponovo su osvanuli naslovi u kojima Đole smatra da Anabela na pogrešan način kalja ugled porodice Đogani i kako se nije ostvarila u životu, pa sad boravi u "Zadruzi".

Portal Republika je takođe kontaktirao Đoleta, koji je bio veoma ljubazan, međutim kada je čuo da ga zovemo kako bi prokomentarisao aktuelne teme u "Zadruzi", a tiču se Đoganijevih, nije hteo ni da čuje za njih, a kamoli da komentariše bilo šta.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show/Zadruga Official
Anabela i Gagi

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Gaga

22.03.2020 10:21

Đole Đogani je marka za njih. Bravo Džole!

zoran

23.03.2020 18:15

Obicna nepismena banda..

Mica opajdara

24.03.2020 15:57

Komplet mentoli, poslednji šljam