(VIDEO) Miljana moli Mariju da primi Zolu u Niš i priča nebuloze: Gledam ga kao sina!

Autor:

Zadruga

21.03.2020

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Rajskom vrtu izdvojii su se Miljana Kulić, Mensur Ajdarpašić i Mina Vrbaški. Miljana se požalila svojim cimerima da se brine za Lazara Čolića Zolu koji je diskvalifikovan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- Hoću poziv sa mojim. Vezano i za Željka. Da pitam za Željka i da kažem "Mama, tata, ovakva je situacija - dečko je bio u Zadruzi 2, izašao je bez para, iz Zadruge 3 isto izašao bez dinara.

- Diskvalifikovan je. Neka bude kod vas kući tri i po meseca, za tri i po meseca se završava i ja dolazim kući. Ana neka digne novac iz banke, ona zna broj žiro računa, i neka mu da novac za kartu za autobus do Niša. Kada dođe u Niš, u mojoj sobi neka bude. Moja soba je velika i ima posebno kupatilo. Neka izlazi sa Anom i Tijanom - objasnila je Miljana i dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Latar Čolić Zola

- Kad sam mu pričala: "Nemoj da spavaš, nemoj da spavaš". Da ja ne razmišljam da li je po ulici kao ker. Svaki dug koji ima, ja ću lično vratiti. Ja kao da imam dva deteta. Volim ga... - rekla je Miljana, a Mensur Ajdarpašić ju je posavetovao da se trgne i ne kuka za odraslim čovekom:

 - Alo bre, Miljana, to je muškarac! Snaći će se on - uveravao ju je Mensur.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ozren

21.03.2020 17:27

Miljana nema pojma o životu. A i Zola.