Doživela emotivni krah: Dragana spremna da ostavi Eda i izvini se Zilhi!

Autor:

Zadruga

20.03.2020

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića je tokom večeri dugo vodio razgovor sa Draganom Mitar o ljubavnim problemima koje ima sa Edisom Fetićem.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA, instagram.com/zzilhaaa
Dragana, Edo i Zilha

Kako je Dragana istakla da je njena budućnost sa Edom nemoguća, Mića ju je posavetovao da raskine i da se izvini Fetićevoj supruzi Zilhi Karišik.

- Ljuta sam na samu sebe. Loši su mi izbori partnera, do mene. Oni misle da vole, a ja samo pravim haos. Bolje da me ne vole. Ljubav je vrlo prosta. Ili voliš ili ne voliš. Mićo, ja ne bih živela u Pazaru - pričala je Dragana.

- Onda raskini priču. Reci kako vaša budućnost nema perspektivu. Dame kažu da su pogrešile. Ako si ti razlog njegovog bekstva iz braka, ti se onda izvini. Reci da si učinila njegov život nesrećnim. Reci da si to uradila jer si povređena, budi dostojanstvena. Vidiš da ovo ne ide. Ti se izvini, ti si tu ženu ponizila, pogrešila si, a oni nek se rastavljaju kad hoće. I ti si zbog nekoga izgubila brak. Ti nemaš više ovde izbora. Pismo njegovih roditelja ti je jasan znak da te oni neće prihvatiti. Da li će Edu Zilha oprostiti, to nije tvoja briga, tvoje je da se izviniš - savetovao je Mića Draganu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

- Sele, ti njemu oprosti. Vidiš da ovo nije tvoja priča. Možda ste vi dobra varijanta u s*ksu. Niti se njegovi, niti se tvoji slažu. On oženjen, ti nisi razvedena, to je haos. Pokajanje je čisto kao sunce. Obrati se Zilhi, kaži joj šta misliš. Reci joj da ne želiš ništa emotivno sa njenim mužem. Reci da se kaješ zbog svih problema koje si im napravila. Moraš iskrena da budeš i iskreno da se pokaješ - savetovao je Mića Draganu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading