(VIDEO) RAT NE JENJAVA! Totalni obrt u Zadruzi: Luna stala u majčinu odbranu, dok ju je Marko najgnusnije vređao!

Autor:

Zadruga

20.03.2020

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom protekle noći u "Zadruzi 3" je bilo veom burno. Zadrugari su učestvovali u emisiji "Gledanje snimaka", a jedan od klipova pokrenuo je novi razdor između Anabele Atijas i Marka Miljkovića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Naime, pušten je snimak na kom Marko razgovara sa Gagijem i govori kako je Anabela "kancer", što je veoma pogodilo kako Atijasovu, tako i Lunu Đogani, koja mu je prvom prilikom na to skrenula pažnju.

- Trenutno smo zatrovani sa Anabelom ovde, ovo što je radila ovih dana je stvarno sramota za sve, i za njenu porodicu - rekao je Miljković posle pogledanog snimka.

- Uvek sam bila kancer jer jedino ne uzimam pare i korist. Kancer će se odstraniti sam onda kada bude hteo... Recidiv sam, vratiće se - izjaila je Anabela.

Marka je najstrašnije osudio Lepi Mića, koji nije štedeo reči dok je komentarisao Miljkovića, te je stao uz Anabelu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Čovek (Marko Miljković) od 37 godina savetuje nekoga ko ima porodicu, čovek koji nema ni kučeta ni mačeta. Čovek savetuje kako i šta neko treba da radi u karijeri, a fasadu na kući nema. Gagi ne treba da traži savete od drugih, već da u sebi traži savete. Ti ako nazoveš majku svoje devojke kancerom i g*vnetom. Ovde nema rešenja. Ovde mora da se dokaže ko laže i ko je u pravu. Njih dvojica stoje kao dva špijuna u ćošku i pričaju kako će se nje rešiti. Njih dvojica samo pričaju kako Anabela nije trebalo da uđe ovde. Ako je đačka knjižica jedini problem, onda je to stvarno smešno. Ja sam imao ratove sa Anabelom zato što je podržavala vezu svoje ćerke sa oženjenim čovekom, ali je sada razumem kao majku - rekao je Lepi Mića.

Luna se takođe usprotivila svom dečku, te mu je preko crnog stola dobacila da nije lepo da spominje ovu opaku bolest u istom kontekstu sa Anabelom.

Šta spominješ kancer? - pitala je Luna Marka.

- Glava treba da se razbistri, da se isprazni. To je taj kancer u njenoj glavi. Ja nikada ne mislim crno. Najbolje je da odstranimo majku iz tvog života, ona te je rodila, ali da treba da se dovede u red, treba - rekao je Miljković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srba

20.03.2020 16:50

U ratu je sve dozvoljeno.

Odgovori 13 1
Rada

20.03.2020 20:30

Luna je ista majka, veliki manipulator ili se bass, bas plasi Anabele