PREKINUTA EMISIJA: Napad na Gagija Đoganija!

Autor:

Zadruga

18.03.2020

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani u razgovoru sa voditeljem radio "Amnezije" odlučio je da podeli svoju stranu priče o braku sa, sada već bivšom suprugom Anabelom Atijas, ali je ovoga puta progovorio i o odnosu ćerke Lune Đogani i njenog dečka Marka Miljkovića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani

- To je klasično prebacivanje na mene kao na tatu. Kakve ja imam veze sa njihovim s*ksom, ja nisam znao da su se oni s*ksali. Ja sam je juče pozvao da rešimo, ali nije moglo. Naša konverzacija je generalno takva. Napolju, kontaktiramo na dva minuta, ako je pitam nešto za Lunu, ako nešto nije po njenom, ona se ponaša onako - rekao je Gagi.

- Popričao sam za crnim stolom, kada sam čuo za te neke ljubomorne nastupe u Makedoniji. Razgovor je tekao tako normalno. Rekao sam mu: "Druže, to ne ide tako!" Eto tako, na jedan normalan način se rešio problem, eto ja kao roditelj sam imao udela - objasnio je Đogani.

S obzirom na to da Gagi nije želeo konkretno da odgovori na pitanje o sugestiji Marka Miljkovića na račun Luninog vaspitanja, Đogani je rekao.

RepublikaFoto: Printscreen/dailymotion.com
Lepi Mića

- A šta ja tu treba da reagujem? Luna je vaspitana, lepo se ponaša, pismena je. Ne mogu ja da menjam svoje dete u 23 godine. Ona je naivna, neiskusna, ni mi u tim godinama nismo bili bolji - rekao je denser, a onda je emisije prekinuta jer je u studio upao Lepi Mića i napao Đoganija dok su voditelji nemo posmatrali:

- Sram te bilo, što si reagovao kada su bili Sloba i Luna bili u vezi? Ti si joj otac, ne mogu da verujem da ne želiš da se suprotstaviš zetu, zbog svoje ćerke. Gadiš mi se - rekao je Lepi Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dejan

18.03.2020 20:12

Nije Gagi za sve kriv.

Odgovori 15 3
Lisac

19.03.2020 08:32

Lepi Mića se meša u tudje brakove a svoj brak krije.