(FOTO) Srećni i zaljubljeni: Ovako su se Anabela i Gagi voleli na svom venčanju, Atijasova neprepoznatljiva!

Autor:

Zadruga

18.03.2020

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas i Gagi Đogani odavno nisu u dobrim odnosima, čemu svedoči i poslednji sukob između bivših supružnika u "Zadruzi 3" kada je pevačica ponovo optužila Gagija za fizičko zlostavljanje.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Anabela i Gagi

Ipak nekada su se zaista ludo voleli i podržavali u najtežim trenucima.

Par se upoznao '90-ih godina i to u Gagijevoj plesnoj školi, zavoleli su se i venčali 8. marta 1996. godine. Ubrzo su dobili ćerku Lunu, ali su tada počeli i njihovi problemi.

Iako su nekoliko puta pokušali da spase bračnu zajednicu, krah je definitivno usledio, a Anabela se takođe preudala i razvela od Andreja Atijasa.

Nedavno se po prvi put pojavila i slika kako su Anabela i Gagi izgledali na venčanju. Osim što su bili nasmejani i vidno zaljubljeni svima je pažnju skrenula pevačicina boja kose. Naime u to vreme Anabela je bila plavuša pa je mnogi nisu prepoznali.

Slika na Fejsbuku za kratko vreme skupila je dosta lajkova i komentara među kojima se moglo pročitati: "Lepa kao barbika. Jako jako... Bili su lep par..."

Fotografiju možete pogledati OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading