(FOTO) OSMAN KARIĆ OBELODANIO FRAPANTNU PREPISKU SA ANABELOM: Zna šta Marko radi sa Lunom? Sledi pakao!

Autor:

Zadruga

16.03.2020

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić obelodanio je šok prepisku sa Anabelom Atijas, te istakao kako "iako ne priča sa ovom majkom jedne devojke za koju je dala živce i zdravlje braneći je" - mora da stane na njenu stranu te istakne da je sve što ona priča zaista istina.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official/youtube.com/Emisija Premijera
Anabela i Osman Karić

- Na pričam sa ovom ženom, majkom jedne ćerke za koju je dala i živce i zdravlje braneći je i nju i tadašnju vezu, zbog koje smo se tokom "Zadruge 2" i posvađali", počeo je on.  

- Ali kao roditelj moram stati uz nju i reći da Anabela govori istinu, što ću objasniti porukama koje slede - počeo je on, uz zajedničku fotografiju sa nekadašnjom pevačicom Fanki Džija. 

Foto: instagram.com/karic_osman
Osman i Anabela

On je dalje pokazao kako se sa Luninom i Markovom vezom uopšte nije slagao, kao ni sa brojnim Anabelinim stavovima. 

- Ti znaš da mi iste rezone imamo, ali moje dete je unutra... Zamisli da je ja još mučim odavde, to bi je dotuklo - odgovarala bi mu Anabela, dok je on insistirao na tome da "zna te kao što je Marko, kao i šta on uopšte radi sa Đoganijevom". 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veronika Star

31.03.2020 11:44

Koji je ovaj mucenik, kao adolescent igra sam rijaliti napolje. Sto ga ne pozovete u Zadrugu da i on navata nesto. E on je sada neki "autoritet" da podrizava ovu sotonu od majke. Slican se slicnom raduje.