ON ZNA SVE O SUKOBU DRAGOJEVIĆA: Filip Reljić uzdrmao javnost i otkrio pravi razlog zbog kojeg su Dalila i Dejan napustili Zadrugu!

Autor: M.Mišković

Zadruga

15.03.2020

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Reljić, bivši učesnik Zadruge i tatoo majstor već dva meseca je u spoljnom svetu, te sada ima priliku da sabere utiske i iznese svoje mišljenje o svojim nekadašnjim cimerima.

RepublikaFoto: RTV Pink, S. Kojić
Filip Reljić

Ovaj talenovani momak i brat učesnice prve sezone Zadruge, Sare Reljić, ne planira povratak u rijaliti ističući da je u spoljnom svetu porilično opušten sa svojim prijateljima i uživa u svom poslu, da ne bi sebi da priređuje nove stresove:

- Ne vraća mi se u Zadrugu, jednostavno ne planiram, ovde mi je sasvim fino. Trebalo mi je neko vreme da se naviknem, priznajem, do neke tri nedelje, ali sada sam došao sebi i navikao sam se - rekao je Reljić za Republiku.r i priznaje da mu dodatnu nervozu stvara novonatala situacija sa koronavirusom, jer utiče na njegov posao,  te sada gotovo i da ne tetovira svoje klijente.

Reljić je u spoljnom svetu u sjajnim odnosima sa Mirkom Gavrićem, Dalilom i Dejanom Dragojevićem, Ivanom Gajićem, Sanijem i Natalijom, koji su nedavno svratili u njegov studio, kao i Stefanon Miloševićem Pandom, dok jedva čeka da se ponovo druži sa svojom ekipom iz III-2 Matejom Matijevićem, Tarom Simov i Stefanom Kandićem Kendijem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Reljić

Kako je govorio o svojim prijateljima, tako nema ni problem da kaže imena onih koje definitivno ne želi da vidi kada se Zadruga završi:

- Neću se družiti sa Matorom i Đedovićem, kao ni sa Miljanom, takve osobe mi ne trebaju - rekao je on.

Zanimljivo je da je Filip veliki prijatelj Davida i Dejana Dragojevića, koji su trenutno u lošim odnosima sa Anom Korać i Davidom Dragojevićem, te nas je zanimalo i kakvo je njegovo mišljenje o aktuelnom paru iz rijalitija.

- Ana je okej osoba, fina je i možeš lepo popričati s njom, a o Davidu nemam nikakvo specijalno mišljenje, odnosno ne vidim koje je njegova uloga u rijalitiju, osim da voli Anu. Mada, vidim da se polako gasi i ta ljubav, nije to kao što je bilo pre - rekao je on, a zanimalo nas je da li sa svojim prijateljima Dragojevićima priča o Davidu i Ani:

RepublikaFoto: instagram.com/david__dragojevic_official
Dalila, Dejan, David u Ana

- Ne pominju ih, sve je isto kao pre, ostaju pri svom stavu i za sada nema mirenja sa njima. Dalila i Dejan su izuzetno jaki rijaliti igrači, to je i dokazano, pogotovo ona, ali verujte mi da su mnogo dobre osobe. Štagod treba oni će učiniti i pomoći. Znate, normalno je da su povređeni sa neke strane, napravljen je totalni bauk, od neke gluposti. Lično sam pogledao taj sporni snimak u kome Dalila proziva i naziva Davida "smradom", ali to je bilo kao kada bih ja nekog svog prijatelja onako tokom neke priče u žargonu kažem, "Jao, onaj moj debil, kako me nervira" i od toga se digla potpuna havarija. Uhvatili su se za jednu reč i od toga vrteli priču i urnisali Dalilu i Dejana. To je očigledno bio neki potez kako bi se ušlo u rijaliti i oni su uvideli neke stvari i rešili da napuste tu priču - rekao je Reljić, koji se složio i u tome da je Miljana Kulić bila samo "okidač" bez nametnuti teret.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
David i Dejan Dragojević

Filip Reljić je imao kratku aferu sa Jelenom Krunić, s kojom se video na jednoj manifestaciji i pozdravio, ali navodi da oni nikada neće biti ni u kakvom odnosu:

- Slučajno sam je primetio na toj reviji i rekoh, hajde da joj se javim. Popričali smo normalno, ona se izvinila mojoj sestri i to je to. Ja sam nju blokirao na Instagramu, nakon što sam saznao da je pisala neke stvari o mojoj sestri. To su neke stvari preko kojih ne mogu da pređem - rekao je Filip Reljić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading