(VIDEO) Lunu svaki se*s sa Markom može da odvede u smrt! Anabela progovorila o ćerkinoj opakoj bolesti!

Autor:

Zadruga

15.03.2020

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U razgovoru sa Zoricom Marković i Markom Đedovićem, Anabela Atijas progovorila je o zdravlju svoje ćerke Lune Đogani i istakla da je veoma šokirana što ona ima intimne odnose sa Markom Miljkovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela

- To Gagi zna, on dobro zna... Rekla mu je od čega je obolela. Imala je predkarcinom materice. Znaš kakve ona lekove pije? To je bilo poslednje što je mene dovelo. Andrej je rekao: "Ja da sam na tvom mestu, ja ne bih ovo mogao". Bez obzira na to što je ona mene razočarala, što je on (Marko) njoj dao savet da ne bude uz mene, njeno zdravlje je meni na prvom mestu. Da ona kojoj je strogo zabranjeno da ima odnos, to je tempirana bomba, svaka infekcija - govorila je Anabela.

- U j*bo te! I on to zna? Vidiš, mi to nismo znali - bila je šokirana Zorica Marković.

 Navodno mu ona nije rekla, ja ne verujem. Sve i da mu nije rekla, sledeća stvar koja me nervira, ako si napolju znao da joj povalčiš šorts i da je kinjiš zbog svakog pokreta, kako ti druže ne smeta da to radiš u rijalitiju. Znaš moj stav, pričali smo da je to grozno, da je Andrej skidao njihove snimke sa p*rno sajtova i sada je na dno vučeš jer ne možeš da držiš gospodina u gaćama. Bre, ima ćelije raka! Ona ćuti. Ne mogu da verujem, to nije Luna. Opet i da nisi znao, na nacionalnom si servisu, nauči je nečemu ako nisu uspeli majka i otac. Posle mene da neko ubedi da je to ljubav, ma daj molim te. Ne mogu, kada pričam o njenom zdravlju, jako se uznemirim. Ne moram nikada više da je vidim, da progovorim, ali da znam da je živa. Ja neću više da se kidam po pitanju njene veze - dodala je Anabela.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zoran

15.03.2020 17:37

Anabela zabranjuje Luni seks i ona preuzima brigu o Marku.

Nena

15.03.2020 18:23

Anabela laže. Zabranjuje Luni seks a sebi ne. Marko da se spremi.