MAJKA DRAGANE MITAR OTVORILA DUŠU: Nadam se da će moja Gaga i Edo zajedno rešiti nesuglasice!

Autor: M.Cvetković

Zadruga

15.03.2020

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana i Edo sukobili su se u toj meri da su napravili opšti kolaps u Imaginarijumu. Ona je čak u jednom momentu htela i da napusti "Zadrugu", a posle bolnih trenutaka, iznošenja prljavog veša sa obe strane i najgnusnijih uvreda, kontaktirali smo Mitrovu majku Jadranku koja nam je dala komentar na novonastalu situaciju. Da li je definitivno kraj? Da li je pukla tikva? Šta je razlog raskola? Ovu su samo neka od pitanja na koje je odgovorila Jadranka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana i Edo
RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Jadranka Mitar

* Kako biste prokomentarisali aktuelno učešće vaše ćerke u "Zadruzi"?

- Ne bih se ponavljala, smatram da je došlo do nekog prezasićenja i do kulminacije krize s obzirom na to da je Đedović krenuo da je štipa i ujeda. Više ga ne prepoznajem koliko se promenio. Sa druge stane, Zorica ih nenormalno pritiska. Možda je kod Gage i PMS u pitanju. Ne znam da li je dobila pa je onda i tu pod nekom tenzijom, jer ona ima jako velikih zdravstvenih problema. Inače je i operisana, ali ne bih dužila o toj temi jer mi kao svakoj majci to teško pada. Verovatno joj nedostaje i dete od koga je već duži period razdvojena.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edo i Dragana

* Šta mislite o novonastaloj situaciji između Eda i nje i o iznošenju prljavog veša u javnost?

- Njihova situacija ne može da se reši u "Zadruzi" jer nije ni započeta tu. Činjenica je da čak i rođeno dete koje volite najviše na svetu može da vam se popne na glavu kad provodite sa njim 24 časa, a kamoli kad ste u vezi. Izgleda da je bio dosta veliki pritisak, smaranje, ne možeš čak ni na pola sata da se iskuliraš i popiješ kafu sam da ne bude milion istih faca oko tebe. Po meni trebalo bi da se drže zajedno kao što su i do sada, da ne dozvole da išta poremeti njihov odnos.

* Da li vi zapravo podržavate vezu između njih dvoje, iako je bila priča da ste je osporavali s početka?

- Ko roditelje uopšte pita. Generalno, kad je neko ranjen, svi vole da ga štipaju, ranjenog psa svi raskomadaju. U "Zadruzi" čim se neko pogleda, forsiraju ljubav i kad je nema, a kad se smuvaju onda udri po njima. Vidim to i po svim ostalim parovima i Mateja i Tara, Bane i Ivana drvlje i kamenje po svima. A što se Eda tiče, pričao je da je imao savršen brak. Ko još danas ima savršen brak? Naročito on koji se hvalio da je ženu varao i pre nego što je bio sa mojom Draganom. I Edo i Dragana imaju svoje probleme, ali mislim da bi svakako trebalo da se drže zajedno. Trebalo bi da raščiste sve što imaju jer je ostalo još manje od tri meseca. Toliko mogu da preguraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading