(VIDEO) Ona nije normalna, napolju nam je ćerka koje je preživela pakao: Gagi opleo po Anabeli, besan kao ris jer je ušla u Zadrugu!

Autor:

Zadruga

15.03.2020

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas je upravo je ušla u "Zadrugu 3" a Luna Đogani, Gagi Đogani i Marko Miljković su odmah napustili Belu kuću i otišli u pab da porazgovaraju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ggai Đogani

- Ja ni u ludilu ne bih to uradio, ona pogoršava nama boravak ovde svojim ulaskom - rekao je Gagi.

- Vas da, mene ne remeti, mene samo Luna može da poremeti - rekao je Marko.

- Mene ti nisi poremetila, ali ovo jeste, jer znam da će biti s*anja, znam da je brza na jeziku, da je verbalno jaka. Žao mi je tebe, žao mi je dece koju je ostavila, to nijedna majka ne bi uradila. Nisam verovao da će da uđe ni u snu - rekao je Đogani.

- Deca su sigurno obezbeđena - naveo je Miljković.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

- Nina ima svoju celu porodicu u rijalitiju. Ona se namučila zadnjih par godina, zato je ona trebalo da razmisli da li da uđe - rekao je Đogani.

- Moja najveća greška je što sam ušla u Zadrugu 1. Što sam pakao priredila svima vama i sad smo svi ovde. Kakav život sam obezbedila, pakao mi je napolju. Nisam zdrava, a tek sad neću biti, znaš da nisam zdrava, pazi šta pričaš. Treba nekom sutra da budem mama i žena, kome ovakva. Marija i Miljana su institucija za nas - rekla je Luna kroz suze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Šofer

15.03.2020 09:22

Anabela nije normalna, napolju nam je ćerka koje je preživela pakao, reče Gagi. ZNAČI SVI PREŽIVLJAVAJU PAKAO. TRAŽE SAŽALJENJE.

Odgovori 16 0
Milan

15.03.2020 11:40

Pustili ćerke u promet još u osnovnoj školi. Nisu ih vaspitali.

Jadranko

15.03.2020 12:34

Kakva majka takve ćerke.