OVU zadrugarku čeka pakao NAPOLJU: Iz Imaginarijuma pravo na LEČENJE!

Autor: Srbija Danas

Zadruga

14.03.2020

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno je došlo do žestokog sukoba između Maje Marinković i Tare Simov, koji se završio katastrofalno u garderoberu kada je Simova počupala Marinkovićevu i kako Maja kaže, iščupala joj ceo pramen kose. Tim povodom, kontaktiran je Taki Marinković, Majin otac, koji je besan kao ris i koji nije štedeo reči kada je u pitanju Simova, a otkrio nam je da se čuo i sa Anđelom Vešticom, koja podržava Maju, a koja je u sudskom sporu sa Tarom.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ, Promo foto

- Da, skočio mi je pritisak i bio sam u bolnici kod doktora, dao mi je terapiju da pijem. Osećam se veoma loše - počeo je Taki Marinković, Majin tata.

- Shvatam da je to sve igra i tako treba da bude, ali ovo je sad prevršilo svaku granicu, čupanje, šutiranje, to je već nešto drugo - rekao je on vidno uzrujan zbog konflikta njegove ćerke i Tare Simov, a onda dodao da se video sa Anđelom Vešticom koja je u sudskom sporu sa Tarom, a koja je velika podrška Marinkovićevoj:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Taki Marinković

- Anđela je super lik iskrena i korektna, Tara je ušla kao žrtva da pokaže kako je neko maltretirao, a ono sve obratno. Ona maltretira celu kuću, niko joj ne može nista, naravno osim Maje, koja je tamo sama protiv čoporaša. Tara sebe prestavlja kao žrtvu, a nece da kaže pravi povod zašto se to sve dogodilo sa Anđelom, jer sam čuo i drugu stranu priče - rekao je besan otac Maje Marinković, pa nastavio:

- Poznavajući Anđelu znam da devojka ne laže, za razliku od te male uličarke, koja je najveći lažov, folirant i ološ u Zadruzi, ali narod sve vidi. Naravno da sam podneo privatnu tužbu protiv nasilnice, tek će ona videti i da, naravno da ćemo se sresti na sudu. Jedan gospodin je zbog manjeg dela zaglavio u zatvor, pa ne vidim zašto i ona ne bi dobila nanogicu ili otišla na lečenje - zaključio je Taki Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading