Unela u Zadrugu uvračanu stvar: Luna pred rijaliti išla kod vračare i ubajala Marku strašne stvari!

Autor: Star

Zadruga

13.03.2020

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čim je ušla u Zadrugu, Luna Đogani se pomirila sa Markom Miljkovićem iako je znala, da su njena mama Anabela i bliski prijatelji protiv te veze.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Luna i Marko

Međutim, Luna ne može i neće protiv svog srca. Kako se saznaje novopečena pevačica je nakon raskida sa Marrkom posetila vračaru koja joj je bajala da Miljković voli samo nju. Đoganijeva je saznala da u jednom selu blizu Smedereva postoji vračara koja se bavi ljubavnim prblemima i u strogoj tajnosti se uputila kod nje. 

- Luna je čula za tu ženu i odmah sela u auto i otišla kod nje. Ona joj je preko telefona rekla da ponese Markov donji veš i ponese katanac. Kada su se sastale, Luna joj je objasnila da želi da ubaja Marku da voli samo nju, da želi da se pomire i da se venčaju. Vračara joj je objasnila da postoje specijalni rituali i da mora da ih se drži ako želi da vradžbina uspe. Oko sat vremena Luna je provela kod nje. U jednom momentu, ta žena joj je vratila Markove gaće i objasnila da mu ih nekako poturi da ih on nosi kako bi mađije bile uspešne. Koliko znam, ona je taj veš unela u Zadrugu i čak mu rekla da mu je ponela te gaće koje je ostavio kod nje u stanu, a on i ne sanja zašto je to uradila. Napomenula je čak toj vračari da želi da se Jelena Pešić skloni od Marka jer se boji da između njih postoje simpatije - objašnjava izvor i dodaje: 

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show

- Luna do sada te vračare nije shvatala ozbiljno ali, je toliko bila očajna nakon raskida da je po svaku cenu htela da vrati Marka. Ona je ušla u rijaliti jer joj je vračara rekla da treba da bude blizu muškarca kog želi sao za sebe kako bi ona mogla da im baje da ostare zajedno. Nikome nije jasno da Luna može toliko daleko da ide i da je toliko zaljubljena u MArka. Problem je što ona ne shvata ozbiljnost tih vradžbina i da cela priča može da se završi tragično. Čim izađe iz Zadruge, trebalo bi da ode u crkvu da se ispovedi kako bi skinula sa sebe taj greh. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djoka

13.03.2020 13:44

Anabela i Luna su lude žene. Veštice. Od njih se svašta može očekivati.

Odgovori 12 2