EDO DRAGANI MITAR PRVO PLAĆAO ZA SE*S: Evo kako su se upoznali i kako je sve počelo!

Autor: Svet

Zadruga

13.03.2020

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar i Edis Fetić započeli su svoju vezu još pre par godina. Iako su ona i on još uvek zvanično u braku, svoju ljubav ne kriju. Na samom početku nisu ni slutili da će stvar postati ozbiljna, jer je Edo od Dragene želeo samo jedno, za šta nije žalio ni da plati kao treba.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edis i Dragana

- Edo je Draganu upoznao još dok je bila u braku sa Sinišom. Bili su u kombinaciji u periodu kada su Siniša i ona napravili pauzu u braku, kako oni kažu. On je njoj prvo počeo da šalje poruke preko Instagrama. Nije ona bila bog zna kako zainteresovana, međutim, kasnije su počeli da se sreću po gradu.

- On je dosta vremena provodio u Beogradu. Zbog haosa koji je imala sa tadašnjim mužem, ona je počela svaku noć da izlazi sa drugaricama i u klubu kod njenog nekadašnjeg ljubavnika Pavla Jovanovića upoznala je čuvenog gospodina Tortu. Dragana nikada nije krila da voli lagodan život i imućne muškarce. Edo je bio pažljiv prema njoj, obasipao je poklonima, kupovao stvari, ispunjavao želje, a ona je u zamenu za to bila sa njim. Tako je sve krenulo.

- Nije njemu u to vreme padalo napamet da ostavi ženu s kojom ima troje dece zbog Dragane. Čovek je samo hteo seks. Plaćao joj je za odnose. Mislim, ne po cenovniku, ali parfemi, cipele, izlasci, bude s njom jednu noć i vrati se kod žene. Zatim se ona pomirila sa Sinišom, ali s vremena na vreme viđala se i sa Edom. On se čovek u međuvremenu zaljubio, a u početku je hteo samo jedno. Dragana nije devojka za duge staze, ona će ga izdati čim nađe boljeg, a on je zbog nje sebi upropastio život. Njeni apetiti su veliki. Zar mislite da je sa Sinišom bila zato što ga je ludo volela? Ne, nego zato što joj je sve obezbedio i omogućio. Trpela je i laži, nasilje, prevare, pa čak i dok je bila trudna, on ju je varao i putovao po svetu provodeći se sa raznim devojkama. Ko bi normalan ćutao i trpeo? Niko, samo onaj kome je plaćeno da ćuti i da trpi - tvrdi dobro obavešteni izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mitar/facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Dragana i Siniša

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lala

13.03.2020 10:18

Najgore je zaljubiti se u prostitutku.

Odgovori 17 0
Dera

13.03.2020 21:37

@Lala - A još gore oženiti je.

Odgovori 10 0