(FOTO) Hvalila se kako se je*ala sa bivšim dečkom Sandre Afrike: Draganu Mitar pokopao prijatelj, zgranućete se kad čujete šta je sve radila!

Autor:

Zadruga

11.03.2020

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović je izrevoltiran nasrtajem Dragane Mitar na njega, te je rešio da iznese sve detalje iz njenog privatnog života kako bi joj se osvetio.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Marko Đedović

Naime, Dragana se družila da Đedovićem i upravo on je svedok mnogih Draganinih spletki i ljubavnih romansi, a sada je sve to obelodanio i otkrio da je u sve umešan i Bora Santana.

- Klošarka jedna koju bi mazali i razvlačili po putu. Hvalila se da se je*ala sa dečkom Sandre Afrike sa Mikšom, toliko o njenom paklu koji je proživela. Na tvrd ku*ac sela čim je stigla.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Sandra Afrika i Mikša

- Na kvarno slikala Sinišu, meni slala slike kako je progoni, da bi bi ga strpala u zatvor i uzela stan. Boru je nameštala za Mikišu. Bora je trebao da je vodi na tu jahtu. Onaj Milan što je izlazio sa njom, i on je njen je*ač - pričao je Đedović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

11.03.2020 15:47

Bedan karakter, sramota za novinarstvo! Treba da se svi novinari ograde od njega, blati vasu profesiju!