Prolazi pakao otkako je imenovao Lunu za vođu: Milana "razapeli" na Instagramu, jer je podržao Lunu i Marka, iako se druži sa Gastozom, a evo šta on kaže!

Autor:

Zadruga

10.03.2020

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pljuju ga jer je imenovao Lunu za novog vođu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milan Petković

Milan Petković za vođu rijaltija izabrao je Lunu Đogani, što je mnogima bilo iznenađenje s obzirom na to da se nekadašnji zadrugar druži sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

On se vrlo brzo posle izbacivanja oglasio na društvenoj mreži Instagram, te se obratio svima koji su ga vređali jer je za vođu ostavio upravo Lunu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Marko

- Samo da vas obavestim da sam živ. Svi ljudi koji me vređaju zbog odabira vođe, ne zaboravite da kad mi je najviše trebala podrškapre 8 meseci dobio sam je od Marka i Luna najviše - napisao je Petković.

- I još nešto... Nenad je moj najbolji prijatelj bez obzira na sve, on mi ne zamera... To što on i Luna imaju svađu se mene ne tiče... Ne mešam se u tuđe odnose - napisao je Milan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

10.03.2020 18:16

Laže dečko. Budalo pa Luna je ušla pre mesec dana a Marko pre 2 meseca.

Odgovori 10 0