Ne može da dođe sebi od ŠOKA! Siniša Kulić odlepio zbog pomirenja Miljane i Zole: Evo šta je izjavio!

Autor: Pink.rs

Zadruga

10.03.2020

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Temperamentna Nišlijka ponovo je pogazila svoju reč i pomirila se sa Lazarom Čolićem Zolom, kog njeni roditelji očima ne mogu da vide.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Siniša Kulić

Uprkos tome što je govorila da joj se Zola zgadio, da ga više ne voli, te da ju je sramota što je ikada bila u vezi sa osobom poput njega, Miljana Kulić priznala je da nikada nije prestala da ga voli i njihovoj ljubavi pružila još jednu šansu. Od tada sve pršti od strasti, a gledaoci "Zadruge" ponovo su imali priliku da ih vide u ljubavnom zanosu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola

Miljana nije mogla protiv sebe, te se upustila u vezu s Zolom, ali i priznala da strahuje kako će zbog toga reagovati Marija i Siniša, njeni roditelji, koji za budućeg zeta nemaju da kažu nijednu lepu reč. Jutros smo pozvali Sinišu Kulića kako bismo proverili kako reaguje na njihovo pomirenje.

- Nisam nikako, uopšte mi nije dobro... Užas. Čujete da jedva pričam - bilo je sve što je uspeo da izusti Siniša koji nam je potom spustio slušalicu i više nije odgovarao na naše pozive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading