(VIDEO) Totalni obrt na izbacivanju: Niko nije očekivao da će Miljković sinoć izgubiti!

Autor:

Zadruga

09.03.2020

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Ognjen Amidžić je još jednom večeras ušao u Belu kuću, kako bi nominovani takmičari Milan Petković i Marko Miljković odigrali igru za opstanak.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Milan su se borili za opstanak

Amidžić je otišao do sobe za izolaciju, pa ispratio takmičare do novog dela imanja, gde se nalazi sala za fizičko u kojoj je odigrana još jedna zanimljiva igra koju je spremio Veliki šef.

Ognjen je pokazao Milanu i Marko papir sa kvadratima različitih boja, koji su bili raspoređeni na određeni način, a oni su morali da naprave istu kombinaciju na podu sale. Kada se igra završila, voditelje je objavio da je pobednik Milan, koji je pravilo rasporedio sve boje.

Iako je Petković pobedio i dobio dupliranje glasova, on ipak nije uspeo da ostane u "Zadruzi", jer je osvojio 9%, dok je Miljković imao 91% glasova publike. Milan se pozdravio sa svojim cimerima, pa se zapustio ka studiju, gde ga je sačekala voditeljka Dušica Jakovljević, koja je sa njim obavila intervju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading