(VIDEO) Luna van sebe zbog Markovog ponašanja: Napravila lom, napala Miljkovića i poručila mu OVO!

Autor:

Zadruga

08.03.2020

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođendansko slavlje je počelo, a svađama nikad kraja. Ovog puta, Lunu Đogani izvelo je iz takta kada je saznala da je Jelena Pešić kritikovala njenog dečka Marka Miljkovića što je naseo na provokaciju i oteo mikrofon njenom prijatelju Savu Peroviću, a onda je Luna napravila scenu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Marko

- Jelena mi pridikuje što sam naseo na Savinu provokaciju, a ja bih sada bio ljut da nisam to uradio - rekao je Miljković, što je Lunu i te kako iznerviralo.

- Nju si verovatno više poslušao nego mene. Više slušaš druge ljude nego kada ti ja nešto kažem. Nervira me što dozvoljavaš drugima da ti pridikuju, a meni ne. Ovo je moj rođendan i samo ja smem da ti pridikujem - govorila je Luna.

- Rekao sam joj da odemo da popušimo cigaretu, a onda mi je ona to rekla. Nemaš ti meni šta da pridikuješ, jer nisam ništa loše uradio. Ona može da mi pridikuje, jer je moja drugarica - rekao je Marko.

- Hoćeš li da ja nađem ovde druga, pa da mi pridikuje, kao što si ti našao drugaricu? Ja nemam prava kao tvoja devojka da ti kažem ništa - bunila se Luna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stanko

09.03.2020 18:22

Uništava Lunu kao ličnost a ona se ne buni,