Dragana će biti kolateralna šteta: Edis i Zilha iscenirali razvod braka i to sve zbog zarade?!

Autor: alo.rs

Zadruga

05.03.2020

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edis Fetić je pre par dana napustio rijaliti "Zadruga" jer je morao da se vrati u rodni Pazar zbog sudskog poziva. Njega je navodno tužila supruga Zilha zbog troškova izdržavanje njihovo troje dece.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA, instagram.com/zzilhaaa
Edis, Zilha i Dragana

Ona je navodno tražila privremenu meru, a to je 40 procenata od Edovog honorara koji dobija u "Zadruzi".

Iako se u javnosti pojavila informacija da se Edo i Zilha nisu sreli, jer je ona bila na Zlatiboru, pojavila se nova teorija.

Kako gradske priče u Pazaru navode, Edo i Zilha se jesu sreli i kako sugrađani tvrde, nastavili su i razradili dalji plan, a to je fina zarada u rijalitiju u kojoj je kolateralna šteta Dragana Mitar.

Po Pazaru kruže priče da su Edo i Zilha dogovorili da ona ne ulazi u "Zadrugu", niti da se pojavljuje u emisijama, dok će on "ljubavnu priču" sa Draganom Mitar gurati do kraja kako bi uspeo da dođe do samog finala.

Sve ovo je i dalje na nivou čaršijske priče, ali činjenica je da Zilha ne daje izjave za medije niti se pojavljuje u javnosti, a da Edis uprkos brojnim svađama sa Draganom ostaje sa njom, čak joj je "lako" oprostio i otvorenu prevaru sa Vladimirom Tomovićem koja se odigravala pred njegove oči.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

05.03.2020 13:34

To za švalerku i treba. Više brakova je uništila, pa i svoj.