(VIDEO) Ideš u zatvor debela! Nakon što mu je rascopala glavu novi sukob bukti između Miljane i Đedovića!

Autor:

Zadruga

03.03.2020

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u toku komentarisanje zadrugara, međuljudskih odnosa u Imaginarijumu, pa je nakon sukoba sa Lepim Mićom, Marko Đedović ušao u ponovni sukob sa Miljanom Kulić, koja je kažnjena mesečnim honorarom, zato što ga je bubicom udarila u glavu, pa je morao da ide na ušivanje glave.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Đedović

- Galamite ovde svi na Ivu. Da li je logično da Tara i Iva budu prijateljice, zašto to ne kažete Tari na primer? Je l' imate prema Tari strahopoštovanje?! - upitao je sve zadrugare Mića.

- Žrtve, napu*ite mi se ku*ca! - uzviknuo je, vidno izrevoltiran, Stefan Karić.

- Rekla sam koji delovi nje mi se gade. Nas dve nismo sele, popile kafu od poslednjeg konflikta. Ne provodimo vreme, nit' se savetujemo - odgovorila je Tara.

- Vi ovde ne sudite delima, nego karakterima, na čelu sa malim glibavim psetom! Ja ne kažem da je Miljana u pravu, ali gospodin prljavo pseto je bio njen najbolji drug - zaključio je Lepi Mića.

A onda se u celu priču umešala i Miljana Kulić pa ponovo ušla u sukob sa Markom Đedovićem.

- Prki me naučio, kao stariji gospodin. Ideš u zatvor, debela! Imaš tri obroka! Sikter, idi leči se! - zapretio je Marko Miljani.

- Naravno, idem kod otorinolaringologa! - odgovorila je Miljana.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading